HABERLER

Yoğurt Üretim Teknikleri ve Teknolojileri

Yoğurt üretiminde modern teknikler ve ekipmanlar: pastörizasyon, homojenizasyon, starter kültür yönetimi, aseptik dolum, CIP/ ... devamı

19 sa. önce 36 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Laboratuvar ve Saha Çalışmalarında Numune Alma Teknikleri

Laboratuvar ve saha çalışmalarında mikrobiyolojik analizlerin güvenilirliği için numune alma tekniklerini, adım adım uygulama ... devamı

8 gün önce 135 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kaliteli Su Analizi İçin Hypet Aqua ve DiaFilter Filtre Kağıtlarının Rolü

Hypet Aqua besiyerleri ve DiaFilter filtre kağıtlarıyla suyun mikrobiyolojik analizinde yüksek hassasiyet, tekrarlanabilirlik ... devamı

22 gün önce 257 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Toplam Kalite Yönetiminde Mikrobiyolojik Analizlerin Önemi

Toplam Kalite Yönetiminde mikrobiyolojik analizlerin önemini ve süreçlerinizde güvenliği nasıl artıracağınızı keşfedin; Hytec ... devamı

30 gün önce 318 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kuru Meyve ve Sebze Üretiminde Yeni Dönem: DiaNatura Base

DiaNatura Base, kuru meyve ve sebze üretiminde doğal renk koruma sağlar. ... devamı

bir ay önce 307 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Neden Protein Kalıntı Testi, Mikrobiyolojik İzleme Kadar Önemlidir?

Hijyen kontrolünde protein kalıntı testi neden mikrobiyolojik izleme kadar önemlidir? Protein kalıntılarının mikrobiyolojik r ... devamı

bir ay önce 368 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

E.coli Su Testi Nasıl Yapılır? Ofislerde Hızlı ve Güvenilir Çözüm, Ofislerde Su Hijyeni

Kurumsal firmalar için içme suyunun hijyen kontrolünde hızlı ve pratik çözüm: Suda Koliform/E.coli Tespit Kiti. ... devamı

2 ay önce 450 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Oteller ve Turizm Tesislerinde VeriTech Protein Kalıntı Test Kiti ile Misafir Güvenliği

Oteller ve turizm tesislerinde hijyen standartlarını yükselten VeriTech Protein Kalıntı Test Kiti ile hızlı ve güvenilir temi ... devamı

2 ay önce 449 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Bentonit Kilinde Aktif Klordioksit ile Dezenfeksiyon: Daha Etkili ve Daha Ucuz

Bentonit kilinin Aktif Klordioksit ile dezenfekte edilmesi, gamma sterilizasyonuna göre daha etkin ve maliyet açısından çok d ... devamı

2 ay önce 474 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kil Hammaddesinde Aktif Klordioksit Dezenfeksiyonunun Kritik Önemi

Google Açıklama Metni: Kozmetik ve kimya sektörlerinde kullanılan kil hammaddesinin Aktif Klordioksit ile dezenfeksiyonunun ö ... devamı

2 ay önce 471 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Protein Bar, Kuruyemiş Bar ve Sağlıklı Fonksiyonel Bar Üretiminde Mikrobiyolojik Tehlikeler ve Önlemler

Protein bar, kuruyemiş bar ve sağlıklı fonksiyonel bar üretiminde yaşanan mikrobiyolojik tehlikeler nelerdir? Üreticilerin ka ... devamı

2 ay önce 552 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Oteller ve Restoranlar İçin Hijyen Doğrulamasında ATP Testi Kullanımı

Otel ve restoranlarda hijyenin bilimsel olarak doğrulanması ATP test kitleriyle artık çok daha kolay! Bu makalede, ATP testin ... devamı

3 ay önce 620 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği