HABERLER

Buzağılarda Beslenme İçin Altın Kurallar

Sağlıklı buzağıların yetiştirilmesi, gelecekteki sürülerin yüksek üretime sahip olmasını sağlamak için anahtar bir bileşendir ... devamı

bir ay önce 192 Okunma Diğer Ürünler

Peynirde Asitlik Tayini

Peynir çeşitlerinde titre edilebilir asitliği belirlemek. ... devamı

2 ay önce 361 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tavuklarda Viral Enfeksiyonlar

NEWCASTLE (Yalancı Veba), AVİAN İNFLUENZA (Veba), İNFECTİOUS BRONCHİTİS (Enfeksiyoz Bronşitis), AVİAN ENCEPHALOMİYELİTİS EPİ ... devamı

2 ay önce 290 Okunma Diğer Ürünler

Süt ve Süt Ürünlerinde HMF Oluşumu

Sütlerde dehidratasyon yolu ile ısıl işlem sonucunda glukozdan 5-hidroksimetil-2-furfural oluşumu gerçekleşebilir. ... devamı

2 ay önce 397 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Mağazalarda Korona Önlemleri : UV Sterilizasyon

Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan alışveriş merkezleri ve mağazalar, 11 Mayıs tarihinden itibaren tekrar ... devamı

2 ay önce 415 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tavuklarda Çiçek Hastalığı

Çiçek hastalığı tavuklarda ve diğer kanatlılarda sık görülen enfeksiyöz hastalıklardan birisidir. ... devamı

2 ay önce 582 Okunma Diğer Ürünler

Mikroplar En Çok Nerede Bulunur ?

Günlük hayatımız içinde kullanırken hiç farkına varmadığımız fakat en çok mikrop barındıran yüzeyler: ... devamı

2 ay önce 383 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Maya Çeşitleri Nelerdir ?

En önemli maya türü bira mayası olarak bilinen, ekmek ve şarap yapımında kullanılan Saccharomyces Cerevisiae’dir. ... devamı

3 ay önce 390 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Ruminantlarda Timpani

Rumen ve retikulumda aşırı miktarda aşırı miktarda fermantasyon gazlarının toplanmasına timpani denir. ... devamı

3 ay önce 568 Okunma Diğer Ürünler

Kapınızın Önü Kalenizin Kapısıdır

Bu Korona günlerinde hiç unutmamamız gereken bir konuyu tekrardan hatırladık : Hijyen ... devamı

3 ay önce 383 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Ultraviyole Işık Korona Virüsünü Öldürür

COVID-19 veya diğer tanımı ile korona virüs ( SARS-CoV-2 ) olarak bilinen virüs bugünlerde küresel salgın haline gelmiştir. ... devamı

3 ay önce 908 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği