HABERLER

Biyosidal Ürün Seçimi ve Kullanımı

Biyosit, kelime anlamı olarak biyolojik bir varlığı öldüren, canlı öldüren, canlıkıran demektir. ... devamı

5 ay önce 658 Okunma Diğer Ürünler

Biyosidal Ürün Olarak Çamaşır Suları ve Islak Mendiller

Biyosit, kelime anlamı olarak biyolojik bir varlığı öldüren, canlı öldüren, canlıkıran demektir. ... devamı

5 ay önce 547 Okunma Diğer Ürünler

Otel Personelinin Uyması Gereken Hijyen Kuralları

Otel Personelinin Uyması Gereken Hijyen Kuralları ... devamı

6 ay önce 870 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Mohr Metodu ile Klorür (Cl-) Tayini

Mohr Metodu ile Klorür (Cl-) Tayini ... devamı

8 ay önce 1397 Okunma Diğer Ürünler

Tavuklara ve Civcivlere Verilecek Yiyecekler

1- Buğday. Tavuklar buğday konusunda müşkülpesenttir. Her buğdayı yemezler. ... devamı

8 ay önce 1388 Okunma Diğer Ürünler

Klimalardan Gelen Tehlike : Lejyoner Hastalığı

Lejyoner hastalığı, Legionella pneumophila isimli bakterinin neden olduğu nadir fakat ciddi bir akciğer enfeksiyon hastalığıd ... devamı

8 ay önce 883 Okunma Diğer Ürünler

Tavuk Ne Zaman Yumurtlar ? Yumurtlamanın Saati Var Mı ?

Civcivleri satın alma heyecanı genellikle ilk yumurtayı almanızla birlikte aşılır. ... devamı

9 ay önce 2058 Okunma Diğer Ürünler

Tavuk Nasıl Yumurtlar?

Standart bir tavuk, yumurta üretim tesislerinde yıl boyunca 300 adet yumurtlama sağlayabilir. ... devamı

9 ay önce 3356 Okunma Diğer Ürünler

Büyük Taşlıklı Tavuklarda Verim

Tavuklarda büyük taşlık verimi arttırıyor ... devamı

9 ay önce 854 Okunma Diğer Ürünler

Gıdalarda Bulunan Su Çeşitleri

Gıda içerisinde solvent ya da çözücü olarak bulunan sudur. Fiziksel olarak doku içerisine hapsedilmiştir. ... devamı

10 ay önce 1498 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tavuklarda Knemidocoptosis - Tavuklarda Kalkerli Ayak, Tavuklarda Uyuz

Bu hastalığa kalkerli ayak veya uyuz da denir. Böyle bir hastalık oldukça yaygındır. ... devamı

10 ay önce 1392 Okunma Diğer Ürünler

Hazır Gıdalarda Tuz Tayini

Enzimatik esmerleşme, meyvelerde (kayısılar, armutlar, muzlar, üzümler), sebzelerde (patatesler, mantarlar, kıvırcık salata) ... devamı

10 ay önce 1029 Okunma Mikrobiyolojik Analiz