HABERLER

Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün Önemi

Hazır besiyerleri, mikrobiyolojik analizlerde mikroorganizmaların çoğalması için kullanılan özel ortamlardır. ... devamı

5 ay önce 876 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kivi Ağaçlarında Nematod Zararı ve Klordioksit'in Etkisi

Kivi Ağaçlarında Nematod Zararı ve Klordioksit'in Etkisi ... devamı

6 ay önce 1016 Okunma Diğer Ürünler

Domates Midilyosu Klordioksit Kullanımı

Domates mildiyosu, domates yetiştiriciliğinde verim kaybına neden olan en önemli mantar hastalıklarından biridir. ... devamı

7 ay önce 1143 Okunma Diğer Ürünler

Meyve Sebze Yıkamada Klordioksit

Sebzeler, beslenmemizin önemli bir parçasını oluşturur ve vitamin, mineral ve lif bakımından zengindirler. ... devamı

7 ay önce 1339 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Pas Hastalığı ve Klordioksit ile Tedavisi

Pas Hastalığı ve Klordioksit ile Tedavisi. ... devamı

7 ay önce 1839 Okunma Diğer Ürünler

Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Uygulaması

Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Nasıl Kullanılır? Klordioksit uygulaması için, belirli konsantrasyonda klordioksit gazı ... devamı

7 ay önce 1579 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Klordioksitin Tohum Dezenfeksiyonunda Kullanımı

Klordioksit (ClO2), tarımda dezenfektan olarak yaygın olarak kullanılan bir bileşiktir. ... devamı

7 ay önce 1134 Okunma Diğer Ürünler

Bitki Köklerini Tehdit Eden Nematodlar ve Klordioksit ile Mücadele

Klordioksit (ClO2), son yıllarda nematodlarla mücadelede oldukça etkili bir yöntem olarak ortaya çıkmıştır. ... devamı

8 ay önce 2101 Okunma Diğer Ürünler

Membran Filtrasyon Sistemlerinin Çalışma Mantığı

Su analizlerinde kullanılan membran filtrasyon sistemleri, su örneklerindeki mikroorganizmaları ve diğer partikülleri izole e ... devamı

8 ay önce 1218 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Alerjen Kontrolünde, Protein Kalıntı Testi

Protein kalıntı testi, gıdalarda ve çevresel yüzeylerde kalan protein kalıntılarını tespit etmek için kullanılan bir yöntemdi ... devamı

8 ay önce 1324 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Koliform / E. coli: Kapsamlı Bir İnceleme

Koliform bakteriler, su kirliliğinin önemli göstergeleridir ve fekal kontaminasyon riskinin işaretidir. ... devamı

8 ay önce 1523 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Oksidaz Testi Ne Zaman ve Hangi Mikroorganizmalara Yapılır?

Oksidaz testi, bir mikroorganizmanın oksidatif metabolizma yeteneğini değerlendirmek için kullanılan tanısal bir araçtır. ... devamı

9 ay önce 2359 Okunma Mikrobiyolojik Analiz