Türk Gıda Kodeksi'nde %100 Meyve Sularına Dair DüzenlemelerTürk Gıda Kodeksi - Meyve Suyu ve Benze ... devamı
Hazır Besiyerlerinin Önemi ve Kullanım Alanları Hazır besiyerleri, mikroorganizmaların laboratuvar ortamı ... devamı
BRC standardı, gıda üretim firmalarının güvenli bir şekilde üretim yapmasını sağlarken aynı zamanda müşte ... devamı
İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki EtkileriMikrobiyal Kontaminasyon Riskinin Artışı... devamı
Bir MSDS belgesi şu bilgileri içerir:Kimyasal Maddenin Tanımı: Ürünün adı, kimyas ... devamı
1. ... devamı
Temizlik Validasyonu ile Elde Edilen Kazanımlar Gıda Güvenliği: Mikroorganizma, alerjen veya kimyasal kalıntı ... devamı
Gıda sektöründe ürünlerin raf ömrünü uzatmak, hem üretici hem de tüketici aç ... devamı
Gıdaların mikrobiyolojik olarak bozulması, çeşitli mikroorganizmaların (bakteriler, küfler ve maya gibi) gıda i ... devamı
Hypet Aqua Su Analizi Ürünleri ve Suda Koliform/E. ... devamı
DiaNatura Base, içerdiği doğal antioksidan etkinlik sayesinde gıdaların bozulmasını geciktiriyor ve daha uzun süre ... devamı