ATP Nedir?ATP, tüm canlı organizmalarda bulunan ve enerji taşıyıcı molekül olarak görev yapan bir ... devamı
ATP Kit ve Cihazlarının Başlıca Kullanım AlanlarıGıda Üretim ve İşleme Tesisleri:Gıda üretim hatl ... devamı
1. ... devamı
ATP Nedir ve Neden Önemlidir? ATP (Adenozin Trifosfat), tüm canlı hücrelerde bulunan enerji taşıyıcı bir ... devamı
Laboratuvar Kurmanın İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar:Maliyet Avantajı:Kendi laboratuvarınızı kurarak dış ... devamı
Mikrobiyolojik analizlerde kullanılan besiyerleri, gıda sektöründe ve klinik laboratuvarlarda son derece kritik bir ... devamı
Eski Kriterlerde Yapılan Çıkarmalar ve DeğişikliklerPastörize SütEskiden pastöriz ... devamı
Enterekok Bakterilerinin SebepleriEnterekok bakterilerinin Antep fıstığında bulunması, birden fazla faktör ... devamı
Türk Gıda Kodeksi'nde %100 Meyve Sularına Dair DüzenlemelerTürk Gıda Kodeksi - Meyve Suyu ve Benze ... devamı
Doğal koruma yöntemlerine ek olarak, %100 limon suyu ve nar ekşisinin kendi içeriğinde bulunan doğal asitler de kor ... devamı