HABERLER

Su Ayak İzi Nedir? Gıdalarda Su Ayak İzi

Mavi su ayak izi; ürünün üretimi için gerekli olan yüzey veya yeraltı suyu miktarıdır. ... devamı

bir ay önce 318 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik


GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTESİNİN DENETİMİ VE
KONTROLÜNE DAİR YÖNETMELİK

BİRİNCİ BÖL ... devamı

2 ay önce 386 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Besin Güvenliği ve Hijyen

Hijyen Nedir?

Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

2 ay önce 593 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalarda Salmonella Spp. Aranması

Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür ... devamı

2 ay önce 632 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar

Salmonella:

Genellikle mide krampları ve diyare ile birlikte akut gastroenteritidisi içerir.S. ... devamı

3 ay önce 509 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyeni Yönetmeliği 2022


Gıda Hijyeni Yönetmeliği'ne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.. ... devamı

4 ay önce 1130 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ICP-MS (İndüktif Olarak Eşleştirilmiş Plazma - Kütle Spektrometresi)


İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edeb ... devamı

4 ay önce 785 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Soğuk Zincir ve Önemi - Gıda Soğuk Zİnciri Koruma

Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok öneml ... devamı

5 ay önce 1060 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Otel Hijyen Sertifikası için Gereklilikler

    a) Otel Yatak odaları
Oda günlük temizlik kontrol formu, oda temizliği sonrasında ilgili ... devamı

5 ay önce 774 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Endüstride Mutfak Hijyen Kuralları


1.MUTFAK GİRİŞLERİNDE HİJYEN PASPASI BULUNDURULMASI GEREKLİDİR. ... devamı

6 ay önce 948 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Otellerde Hijyen ve Gıda Güvenliği


 Bir otel işletmesi için mutfak; yemek kalitesi, yiyecek maliyeti ve hijyen olmak üzere üç fak ... devamı

6 ay önce 1238 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Hijyen Eğitim Yönetmeliği - Hijyen Kontrol Kiti - Otellerde Hijyen


  UMUMİ HIFZISSIHHA KANUNU Kanun Numarası: 1593
Kabul Tarihi: 24/4/1930
Yayımlandığı R. ... devamı

6 ay önce 1205 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği