Escherichia coli Doğrulama Test Stripleri - E.coli Doğrulama ... devamı
Klordioksit'in Gıda Üretiminde Kullanımı ... devamı
Sütlü tatlılar, içerdikleri süt, krema, yoğurt gibi süt ürünleri ile besleyici ve lezzetli bir seçenek olarak sofralarımızı s ... devamı
Zeytinlerde Koruyucu Kullanımı ve Zeytinlerin Raf Ömrünü Uzatma ... devamı
Yoğurt üretiminde mikrobiyal sorunlarla başa çıkmak için aşağıda belirtilen önlemler alınabilir: ... devamı
Suda Sülfit İndirgeyen Bakteriler: Özellikler ve Önemi Sülfit indirgeyen bakteriler, sucul ortamlarda yaygın olarak bulunan ... devamı
Gıdaların raf ömrünün uzatılması, gıdaların bozulmasını ve zararlı mikroorganizmaların oluşumunu önlemek için önemli bir konu ... devamı
Gıda üretimi sırasında, havadaki mikrobiyal yük, gıda güvenliği açısından önemli bir faktördür. ... devamı
Peynir Üretiminde Şişme Sorunu ... devamı
Kendinize bir glutensiz beslenme listesi oluşturmak için öncelikle glutenin hangi gıdalarda olduğunu bilmeniz ve onları eleme ... devamı
Sedimantasyon testinin normal sedimantasyon ve beklemeli sedimantasyon olmak üzere iki farklı uygulanış biçimi vardır. ... devamı
ekstür gıdanın yapısal ve mekaniksel özellikleriyle yakından ilişkili kalite özelliklerini kapsamaktadır. ... devamı