HABERLER

Raf Ömrünü Uzatmada Paketleme Teknolojileri ve Mikrobiyolojik Analizlerin Önemi

Gıda mühendisliği açısından raf ömrünü uzatan paketleme teknolojileri ve mikrobiyolojik analizlerin önemi. ... devamı

bir yıl önce 2743 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suyun Hijyenik Kalitesi İçin Yapılması Gereken Analizler

Üretimde kullanılan suyun hijyen kalitesi, gıda, ilaç ve kozmetik gibi sektörlerde ürün güvenliği ve müşteri sağlığı açısında ... devamı

bir yıl önce 1947 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türkiye’de Gıda Bozulmalarının Mikrobiyolojik Nedenleri ve Önlem Yöntemleri

Gıda bozulmalarının mikrobiyolojik nedenleri ve Türkiye’de gıda hijyenini sağlamaya yönelik çözümler hakkında kapsamlı bilgi ... devamı

bir yıl önce 2121 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

E-235 Natamisin İçeren Gıda Ürünlerine Dikkat! Daha Etkili Doğalı Var

Natamisin (E-235) içeren süt ve süt ürünleri insan sağlığına zarar verebilir. ... devamı

bir yıl önce 2228 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kişisel Bakım Ürünleri Üreten Firmaları Cezadan Kurtaran Hijyen ve Mikrobiyolojik Kontrol Çözümleri

Kişisel bakım ürünleri üretimi, tüketicilerin güvenliği ve yasal gerekliliklerin karşılanması açısından büyük bir hassasiyet ... devamı

bir yıl önce 2133 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Sektöründe Yeni Dönem: Raf Ömrünü Uzatan Çözüm DiaNatura Base ile Cezalardan Korunun!

Gıda Sektöründe Yeni Dönem: Raf Ömrünü Uzatan Çözüm DiaNatura Base ile Cezalardan Korunun! ... devamı

bir yıl önce 1395 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İşletmeleri Ceza Yemekten Kurtaran Ürün: Hytech Slide

Hytech Slide Hijyen Kontrol Kitleri, hijyen denetimlerini hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştiren yenilikçi bir üründür. ... devamı

bir yıl önce 1378 Okunma Diğer Ürünler

Suda Fekal Streptokokların Önemi ve İşletmeler İçin Gerekliliği

Fekal Kontaminasyonun Göstergesi: Fekal streptokoklar, su kaynaklarının dışkıyla kontamine olup olmadığının bir göstergesidir ... devamı

bir yıl önce 1956 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Legionella Analizi: Neden Bu Kadar Önemli?

Suda Legionella analizi, özellikle büyük ve karmaşık su sistemlerine sahip işletmeler için hayati önem taşıyan bir sağlık ve ... devamı

bir yıl önce 1888 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde Pseudomonas aeruginosa Neden Aranır?

Pseudomonas aeruginosa, özellikle su ortamlarında sıklıkla rastlanan, insanlarda ciddi enfeksiyonlara yol açabilen bir bakter ... devamı

bir yıl önce 2073 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Clostridium perfringens Analizi

Clostridium perfringens bakterisi, özellikle gıda zehirlenmeleri ve gazlı kangren gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabilen ... devamı

bir yıl önce 1984 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Fekal Koliform Bakterisi

Fekal koliform bakteriler, sıcakkanlı hayvanların bağırsak sisteminde doğal olarak bulunan bir grup bakteridir. ... devamı

bir yıl önce 2147 Okunma Mikrobiyolojik Analiz