HABERLER

Su Analizi Nasıl Yapılır

Su Analizi Nasıl Yapılır. ... devamı

2 yıl önce 8802 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İlaç Üretiminde Hijyen

İçerisinde bulunduğumuz yüzyılda ilaç sanayi, baş döndürücü yükselen bir ivme ile kalite güvence ve standartlarını artırmakta ... devamı

2 yıl önce 3859 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar

Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar ... devamı

2 yıl önce 4504 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyeni Yönetmeliği 2022

Gıda Hijyeni Yönetmeliği Bu Yönetmeliğin amacı, gıda güvenilirliği açısından tüketicinin korunmasını sağlamak amacıyla gıda i ... devamı

2 yıl önce 5775 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ICP-MS (İndüktif Olarak Eşleştirilmiş Plazma - Kütle Spektrometresi)

İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edebilen, izotopları ... devamı

2 yıl önce 4201 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Soğuk Zincir ve Önemi - Gıda Soğuk Zİnciri Koruma

Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok önemli bir parametredir. ... devamı

2 yıl önce 7058 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Endüstride Mutfak Hijyen Kuralları

HACCP kurallarına göre mutfak girişi hijyen bölgesine dahil edilmeli ve girişe dezenfektanlı hijyen paspası konulmalıdır. ... devamı

2 yıl önce 6645 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Otellerde Hijyen ve Gıda Güvenliği

Otellerde Hijyen, Otellerde Gıda Güvenliği ... devamı

2 yıl önce 4644 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Hijyen Eğitim Yönetmeliği - Hijyen Kontrol Kiti - Otellerde Hijyen

Hijyen Eğitim Yönetmeliği - Hijyen Kontrol Kiti - Otel Hijyen Kontrol Kiti - Restorant Hijyen Kiti - Gıda Hijyen KontrolKiti ... devamı

2 yıl önce 4438 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Mikroorganizmaların Çoğalmasını Etkileyen Faktörler

Mikroorganizma gelişmesini ve çoğalmasını etkileyen faktörler iki başlık altında toplanır. ... devamı

2 yıl önce 5140 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Süt ve Süt Ürünlerinde Sıklıkla Yapılan Hileler

Süt ve süt ürünleri, organizmanın gelişebilmesi için organik ve anorganik maddelerden oluşması sebebiyle, beslenme fizyologla ... devamı

2 yıl önce 11339 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği