Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar ... devamı
Gıda Hijyeni Yönetmeliği Bu Yönetmeliğin amacı, gıda güvenilirliği açısından tüketicinin korunmasını sağlamak amacıyla gıda i ... devamı
İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edebilen, izotopları ... devamı
Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok önemli bir parametredir. ... devamı
Otel Hijyen Kontrol Check List ... devamı
HACCP kurallarına göre mutfak girişi hijyen bölgesine dahil edilmeli ve girişe dezenfektanlı hijyen paspası konulmalıdır. ... devamı
Otellerde Hijyen, Otellerde Gıda Güvenliği ... devamı
Hijyen Eğitim Yönetmeliği - Hijyen Kontrol Kiti - Otel Hijyen Kontrol Kiti - Restorant Hijyen Kiti - Gıda Hijyen KontrolKiti ... devamı
Mikroorganizma gelişmesini ve çoğalmasını etkileyen faktörler iki başlık altında toplanır. ... devamı
Süt ve süt ürünleri, organizmanın gelişebilmesi için organik ve anorganik maddelerden oluşması sebebiyle, beslenme fizyologla ... devamı
Soya, barbunya, bezelye, mercimek ve yer fıstığı gibi besinlerin de olduğu baklagiller ailesindendir. ... devamı
İnsan vücudunda bazı gıda tüketimlerinden sonra alerjik reaksiyonlar gerçekleşebilmektedir. ... devamı