HABERLER

Protein Kalıntı Testinin Önemi

Protein kalıntı testi, bir yüzeyde kalan protein miktarını ölçmek için kullanılan bir testtir. ... devamı

2 yıl önce 3362 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türkiyede Gıda Güvenliği ve Denetimler

Gıda, insan sağlığı için temel bir öneme sahiptir. ... devamı

2 yıl önce 4252 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Oksidaz Test Stripleri : Mikrobiyolojide Kullanımı ve Önemi

Oksidaz Testi Nedir? Oksidaz testi, bir mikroorganizmanın oksidatif metabolizma yeteneğini değerlendiren bir tanı aracıdır. ... devamı

2 yıl önce 5283 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyeninde Protein Kalıntı Testleri: Tanım ve Kullanım Amaçları

Gıda hijyeni, tüketilen gıdaların güvenli ve sağlıklı olmasını sağlamak amacıyla bir dizi önlemi içeren kritik bir konudur. ... devamı

2 yıl önce 2440 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Koliform ve E. coli Analizi: Önemi ve Uygulama Süreçleri

Suda Koliform ve E. coli Analizi : Önemi ve Uygulama Süreçleri ... devamı

2 yıl önce 3320 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Escherichia coli Doğrulama Test Stripleri - E.coli Doğrulama

Escherichia coli Doğrulama Test Stripleri - E.coli Doğrulama ... devamı

2 yıl önce 2767 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Klordioksit'in Gıda Üretiminde Kullanımı

Klordioksit'in Gıda Üretiminde Kullanımı ... devamı

2 yıl önce 2639 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sütlü Tatlılarda Bozulmalar ve Koruyucular

Sütlü tatlılar, içerdikleri süt, krema, yoğurt gibi süt ürünleri ile besleyici ve lezzetli bir seçenek olarak sofralarımızı s ... devamı

2 yıl önce 2717 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Zeytinlerde Koruyucu Kullanımı ve Zeytinlerin Raf Ömrünü Uzatma

Zeytinlerde Koruyucu Kullanımı ve Zeytinlerin Raf Ömrünü Uzatma ... devamı

2 yıl önce 3075 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Yoğurt Üretiminde Mikrobiyal Sorunların Önlemleri

Yoğurt üretiminde mikrobiyal sorunlarla başa çıkmak için aşağıda belirtilen önlemler alınabilir: ... devamı

2 yıl önce 2536 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Sülfit İndirgeyen Bakteriler ve Sülfit İndirgeyen Bakteri Analizi

Suda Sülfit İndirgeyen Bakteriler: Özellikler ve Önemi Sülfit indirgeyen bakteriler, sucul ortamlarda yaygın olarak bulunan ... devamı

2 yıl önce 4436 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Doğal Bitkisel Koruyucular, Doğal Gıda Koruyucuları

Gıdaların raf ömrünün uzatılması, gıdaların bozulmasını ve zararlı mikroorganizmaların oluşumunu önlemek için önemli bir konu ... devamı

2 yıl önce 4536 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği