HABERLER

Oksidaz Test Stripleri ve Oksidaz Testi

Oksidaz Enzimi Oksidaz enzimi, oksijenin elektron alıcı olarak kullanıldığı bir dizi kimyasal reaksiyonu katalize eden bir e ... devamı

2 yıl önce 4139 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Koliform/E.coli Analizinin Önemi

Suda Koliform/E.coli Analizinin Önemi. Koliform bakterileri ve E. ... devamı

2 yıl önce 4070 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Protein Kalıntı Testinin Önemi

Protein kalıntı testi, bir yüzeyde kalan protein miktarını ölçmek için kullanılan bir testtir. ... devamı

2 yıl önce 4038 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türkiyede Gıda Güvenliği ve Denetimler

Gıda, insan sağlığı için temel bir öneme sahiptir. ... devamı

2 yıl önce 6355 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Oksidaz Test Stripleri : Mikrobiyolojide Kullanımı ve Önemi

Oksidaz Testi Nedir? Oksidaz testi, bir mikroorganizmanın oksidatif metabolizma yeteneğini değerlendiren bir tanı aracıdır. ... devamı

2 yıl önce 6257 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyeninde Protein Kalıntı Testleri: Tanım ve Kullanım Amaçları

Gıda hijyeni, tüketilen gıdaların güvenli ve sağlıklı olmasını sağlamak amacıyla bir dizi önlemi içeren kritik bir konudur. ... devamı

2 yıl önce 2937 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Koliform ve E. coli Analizi: Önemi ve Uygulama Süreçleri

Suda Koliform ve E. coli Analizi : Önemi ve Uygulama Süreçleri ... devamı

2 yıl önce 4154 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Escherichia coli Doğrulama Test Stripleri - E.coli Doğrulama

Escherichia coli Doğrulama Test Stripleri - E.coli Doğrulama ... devamı

2 yıl önce 3339 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Klordioksit'in Gıda Üretiminde Kullanımı

Klordioksit'in Gıda Üretiminde Kullanımı ... devamı

2 yıl önce 3139 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sütlü Tatlılarda Bozulmalar ve Koruyucular

Sütlü tatlılar, içerdikleri süt, krema, yoğurt gibi süt ürünleri ile besleyici ve lezzetli bir seçenek olarak sofralarımızı s ... devamı

2 yıl önce 3435 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Zeytinlerde Koruyucu Kullanımı ve Zeytinlerin Raf Ömrünü Uzatma

Zeytinlerde Koruyucu Kullanımı ve Zeytinlerin Raf Ömrünü Uzatma ... devamı

2 yıl önce 3882 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Yoğurt Üretiminde Mikrobiyal Sorunların Önlemleri

Yoğurt üretiminde mikrobiyal sorunlarla başa çıkmak için aşağıda belirtilen önlemler alınabilir: ... devamı

3 yıl önce 3006 Okunma Mikrobiyolojik Analiz