Kozmetik ISO Standartları ve Analizleri ... devamı
Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür. ... devamı
Su Analizi Nasıl Yapılır. ... devamı
İçerisinde bulunduğumuz yüzyılda ilaç sanayi, baş döndürücü yükselen bir ivme ile kalite güvence ve standartlarını artırmakta ... devamı
Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar ... devamı
Gıda Hijyeni Yönetmeliği Bu Yönetmeliğin amacı, gıda güvenilirliği açısından tüketicinin korunmasını sağlamak amacıyla gıda i ... devamı
İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edebilen, izotopları ... devamı
Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok önemli bir parametredir. ... devamı
Otel Hijyen Kontrol Check List ... devamı
HACCP kurallarına göre mutfak girişi hijyen bölgesine dahil edilmeli ve girişe dezenfektanlı hijyen paspası konulmalıdır. ... devamı
Otellerde Hijyen, Otellerde Gıda Güvenliği ... devamı
Hijyen Eğitim Yönetmeliği - Hijyen Kontrol Kiti - Otel Hijyen Kontrol Kiti - Restorant Hijyen Kiti - Gıda Hijyen KontrolKiti ... devamı