HABERLER

Su Ayak İzi Nedir? Gıdalarda Su Ayak İzi

Su Ayak İzi 2002 yılındaki Hoekstra ve Hung tarafından yapılan çalışmalarda su ayak izi kavramı yer almış, ardından Twente Ün ... devamı

3 yıl önce 5689 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik, Bu Yönetmeliğin amacı, gıda güvenliğinin ve kalitesinin ... devamı

3 yıl önce 9763 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Besin Güvenliği ve Hijyen

Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

3 yıl önce 6083 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kozmetikte Mikrobiyolojik Analizler ve ISO Standartları

Kozmetik ISO Standartları ve Analizleri ... devamı

3 yıl önce 6015 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Salmonella Spp. Aranması

Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür. ... devamı

3 yıl önce 6280 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Su Analizi Nasıl Yapılır

Su Analizi Nasıl Yapılır. ... devamı

3 yıl önce 13521 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İlaç Üretiminde Hijyen

İçerisinde bulunduğumuz yüzyılda ilaç sanayi, baş döndürücü yükselen bir ivme ile kalite güvence ve standartlarını artırmakta ... devamı

3 yıl önce 5953 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar

Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar ... devamı

3 yıl önce 7701 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyeni Yönetmeliği 2022

Gıda Hijyeni Yönetmeliği Bu Yönetmeliğin amacı, gıda güvenilirliği açısından tüketicinin korunmasını sağlamak amacıyla gıda i ... devamı

3 yıl önce 7919 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ICP-MS (İndüktif Olarak Eşleştirilmiş Plazma - Kütle Spektrometresi)

İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edebilen, izotopları ... devamı

3 yıl önce 6443 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Soğuk Zincir ve Önemi - Gıda Soğuk Zİnciri Koruma

Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok önemli bir parametredir. ... devamı

3 yıl önce 9608 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği