ATP Nedir?ATP, tüm canlı organizmalarda bulunan ve enerji taşıyıcı molekül olarak görev yapan bir ... devamı
ATP Kit ve Cihazlarının Başlıca Kullanım AlanlarıGıda Üretim ve İşleme Tesisleri:Gıda üretim hatl ... devamı
1. ... devamı
ATP Nedir ve Neden Önemlidir? ATP (Adenozin Trifosfat), tüm canlı hücrelerde bulunan enerji taşıyıcı bir ... devamı
Toplam Aerobik Bakteri Yükü (PCA Agar ile):Ürünlerde genel hijyen durumunu belirlemek ve mikrobiyal ... devamı
Laboratuvar Kurmanın İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar:Maliyet Avantajı:Kendi laboratuvarınızı kurarak dış ... devamı
Et ve et ürünleri sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için hijyen ve kalite kontrol, ü ... devamı
Mikrobiyolojik analizlerde kullanılan besiyerleri, gıda sektöründe ve klinik laboratuvarlarda son derece kritik bir ... devamı
Türk Gıda Kodeksi'nde %100 Meyve Sularına Dair DüzenlemelerTürk Gıda Kodeksi - Meyve Suyu ve Benze ... devamı
Hazır Besiyerlerinin Önemi ve Kullanım Alanları Hazır besiyerleri, mikroorganizmaların laboratuvar ortamı ... devamı