HABERLER

Raf Ömrünü Uzatmada Paketleme Teknolojileri ve Mikrobiyolojik Analizlerin Önemi

Gıda sektöründe ürünlerin raf ömrünü uzatmak, hem üretici hem de tüketici aç ... devamı

4 gün önce 86 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türkiye’de Gıda Bozulmalarının Mikrobiyolojik Nedenleri ve Önlem Yöntemleri

Gıdaların mikrobiyolojik olarak bozulması, çeşitli mikroorganizmaların (bakteriler, küfler ve maya gibi) gıda i ... devamı

11 gün önce 139 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

E-235 Natamisin İçeren Gıda Ürünlerine Dikkat! Daha Etkili Doğalı Var

Natamisin Nedir ve Neden Tehlikeli? Natamisin, küf ve maya oluşumunu önlemek amacıyla gıdalarda koruyucu olara ... devamı

15 gün önce 184 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Sektöründe Yeni Dönem: Raf Ömrünü Uzatan Çözüm DiaNatura Base ile Cezalardan Korunun!

DiaNatura Base, içerdiği doğal antioksidan etkinlik sayesinde gıdaların bozulmasını geciktiriyor ve daha uzun süre ... devamı

22 gün önce 238 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Fekal Streptokokların Önemi ve İşletmeler İçin Gerekliliği


Fekal Streptokoklar Neden Önemlidir?

Fekal Kontaminasyonun Göstergesi: Fekal streptokoklar, su kay ... devamı

29 gün önce 321 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Legionella Analizi: Neden Bu Kadar Önemli?

Legionella Nedir ve Neden Tehlikelidir?

Legionella, doğal ortamlarda bulunan ancak uygun koşullarda hızlıca ç ... devamı

bir ay önce 323 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde Pseudomonas aeruginosa Neden Aranır?

Pseudomonas aeruginosa ve Hastalıklar İnfeksiyon Çeşitliliği: P. ... devamı

bir ay önce 345 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Clostridium perfringens Analizi


Neden Suda Clostridium perfringens Analizi Yapılır?

Fekal Kontaminasyonun Belirlenmesi: Clostridium perfring ... devamı

bir ay önce 365 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Fekal Koliform Bakterisi

Suda Fekal Koliform Bakterisi Nedir?

Fekal koliform bakteriler, sıcakkanlı hayvanların bağırsak sisteminde doğal o ... devamı

2 ay önce 431 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde En Çok Bakılan Mikroorganizmalar ve Önemi

En Çok Bakılan Mikroorganizmalar Su analizlerinde sıklıkla incelenen mikroorganizma grupları şunlardır:

... devamı

2 ay önce 495 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde Kullanılan Hazır Besiyerleri ve Kullanım Alanları

Su Analizlerinde Kullanılan Hazır Besiyerleri

Su analizlerinde kullanılan hazır besiyerleri, genellikle suda bulun ... devamı

2 ay önce 581 Okunma Mikrobiyolojik Analiz