HABERLER

Neden Laboratuvar Kurmalıyım? İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar ve Riskleri Önlemenin Yolları

Laboratuvar Kurmanın İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar:

Maliyet Avantajı:
Kendi laboratuvarınızı kurarak dış ... devamı

4 gün önce 72 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

CLSI M22-A3 Standardı ve %0,5 Kontaminasyon Oranı

Mikrobiyolojik analizlerde kullanılan besiyerleri, gıda sektöründe ve klinik laboratuvarlarda son derece kritik bir ... devamı

18 gün önce 184 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Yeni Nesil Gıda Güvenliği: Süt ve Süt Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterlerde Devrim


Eski Kriterlerde Yapılan Çıkarmalar ve Değişiklikler

Pastörize Süt
Eskiden pastöriz ... devamı

25 gün önce 321 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Antep Fıstığında Enterekok Tehlikesi: Doğal Korunma Yöntemleri

Enterekok Bakterilerinin Sebepleri

Enterekok bakterilerinin Antep fıstığında bulunması, birden fazla faktör&# ... devamı

2 ay önce 532 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Meyve Sularında Koruyucu Kullanımı ve Türk Gıda Kodeksi

Türk Gıda Kodeksi'nde %100 Meyve Sularına Dair Düzenlemeler

Türk Gıda Kodeksi - Meyve Suyu ve Benze ... devamı

2 ay önce 491 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda ve Kozmetik Üretiminde Hijyen ve Güvenlik: Diatek Hazır Besiyerleri

Hazır Besiyerlerinin Önemi ve Kullanım Alanları

Hazır besiyerleri, mikroorganizmaların laboratuvar ortamı ... devamı

3 ay önce 621 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Üretiminde BRC Standardı: Güvenliğin ve Kalitenin Anahtarı

BRC standardı, gıda üretim firmalarının güvenli bir şekilde üretim yapmasını sağlarken aynı zamanda müşte ... devamı

3 ay önce 592 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki Etkileri


İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki Etkileri

Mikrobiyal Kontaminasyon Riskinin Artışı

... devamı

3 ay önce 649 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

MSDS Belgesi Nedir?


Bir MSDS belgesi şu bilgileri içerir:

Kimyasal Maddenin Tanımı:
Ürünün adı, kimyas ... devamı

3 ay önce 968 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Süt ve Süt Ürünleri Üretiminde Temizlik Validasyonu: Aşamalar, Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Kullanım Alanları

Temizlik Validasyonu Nedir?

Temizlik validasyonu, süt ve süt ürünleri üreten işletmelerde ... devamı

4 ay önce 703 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği