Gıda sektöründe ürünlerin raf ömrünü uzatmak, hem üretici hem de tüketici aç ... devamı
1. ... devamı
Gıdaların mikrobiyolojik olarak bozulması, çeşitli mikroorganizmaların (bakteriler, küfler ve maya gibi) gıda i ... devamı
Natamisin Nedir ve Neden Tehlikeli? Natamisin, küf ve maya oluşumunu önlemek amacıyla gıdalarda koruyucu olara ... devamı
DiaNatura Base, içerdiği doğal antioksidan etkinlik sayesinde gıdaların bozulmasını geciktiriyor ve daha uzun süre ... devamı
Fekal Streptokoklar Neden Önemlidir?Fekal Kontaminasyonun Göstergesi: Fekal streptokoklar, su kay ... devamı
Legionella Nedir ve Neden Tehlikelidir?Legionella, doğal ortamlarda bulunan ancak uygun koşullarda hızlıca ç ... devamı
Pseudomonas aeruginosa ve Hastalıklar İnfeksiyon Çeşitliliği: P. ... devamı
Neden Suda Clostridium perfringens Analizi Yapılır?Fekal Kontaminasyonun Belirlenmesi: Clostridium perfring ... devamı
Suda Fekal Koliform Bakterisi Nedir?Fekal koliform bakteriler, sıcakkanlı hayvanların bağırsak sisteminde doğal o ... devamı
En Çok Bakılan Mikroorganizmalar Su analizlerinde sıklıkla incelenen mikroorganizma grupları şunlardır: ... devamı
Su Analizlerinde Kullanılan Hazır BesiyerleriSu analizlerinde kullanılan hazır besiyerleri, genellikle suda bulun ... devamı