HABERLER

Gıda Üretiminde BRC Standardı: Güvenliğin ve Kalitenin Anahtarı

BRC standardı, gıda üretim firmalarının güvenli bir şekilde üretim yapmasını sağlarken aynı zamanda müşte ... devamı

22 gün önce 250 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

MSDS Belgesi Nedir?


Bir MSDS belgesi şu bilgileri içerir:

Kimyasal Maddenin Tanımı:
Ürünün adı, kimyas ... devamı

bir ay önce 458 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Fekal Streptokokların Önemi ve İşletmeler İçin Gerekliliği


Fekal Streptokoklar Neden Önemlidir?

Fekal Kontaminasyonun Göstergesi: Fekal streptokoklar, su kay ... devamı

3 ay önce 685 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Legionella Analizi: Neden Bu Kadar Önemli?

Legionella Nedir ve Neden Tehlikelidir?

Legionella, doğal ortamlarda bulunan ancak uygun koşullarda hızlıca ç ... devamı

4 ay önce 658 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde Pseudomonas aeruginosa Neden Aranır?

Pseudomonas aeruginosa ve Hastalıklar İnfeksiyon Çeşitliliği: P. ... devamı

4 ay önce 746 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Clostridium perfringens Analizi


Neden Suda Clostridium perfringens Analizi Yapılır?

Fekal Kontaminasyonun Belirlenmesi: Clostridium perfring ... devamı

4 ay önce 717 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Fekal Koliform Bakterisi

Suda Fekal Koliform Bakterisi Nedir?

Fekal koliform bakteriler, sıcakkanlı hayvanların bağırsak sisteminde doğal o ... devamı

4 ay önce 872 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kivi Ağaçlarında Nematod Zararı ve Klordioksit'in Etkisi

Nematodun Kivi Ağaçlarına Etkileri ve Zararları

Nematodlar, toprakta yaşayan mikroskobik solucan benzeri canl ... devamı

6 ay önce 1016 Okunma Diğer Ürünler

Domates Midilyosu Klordioksit Kullanımı

Domates mildiyosu, domates yetiştiriciliğinde verim kaybına neden olan en önemli mantar hastalıklarından biridir. ... devamı

7 ay önce 1143 Okunma Diğer Ürünler

Pas Hastalığı ve Klordioksit ile Tedavisi

Pas hastalığının belirtileri:

Yaprakların üst ve alt kısımlarında kahverengi veya sarımsı lekeler
Lekele ... devamı

7 ay önce 1839 Okunma Diğer Ürünler

Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Uygulaması

Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Nasıl Kullanılır?

Klordioksit uygulaması için, belirli konsantrasyonda kl ... devamı

7 ay önce 1579 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği