BRC standardı, gıda üretim firmalarının güvenli bir şekilde üretim yapmasını sağlarken aynı zamanda müşte ... devamı
Bir MSDS belgesi şu bilgileri içerir:Kimyasal Maddenin Tanımı: Ürünün adı, kimyas ... devamı
1. ... devamı
Fekal Streptokoklar Neden Önemlidir?Fekal Kontaminasyonun Göstergesi: Fekal streptokoklar, su kay ... devamı
Legionella Nedir ve Neden Tehlikelidir?Legionella, doğal ortamlarda bulunan ancak uygun koşullarda hızlıca ç ... devamı
Pseudomonas aeruginosa ve Hastalıklar İnfeksiyon Çeşitliliği: P. ... devamı
Neden Suda Clostridium perfringens Analizi Yapılır?Fekal Kontaminasyonun Belirlenmesi: Clostridium perfring ... devamı
Suda Fekal Koliform Bakterisi Nedir?Fekal koliform bakteriler, sıcakkanlı hayvanların bağırsak sisteminde doğal o ... devamı
Nematodun Kivi Ağaçlarına Etkileri ve ZararlarıNematodlar, toprakta yaşayan mikroskobik solucan benzeri canl ... devamı
Domates mildiyosu, domates yetiştiriciliğinde verim kaybına neden olan en önemli mantar hastalıklarından biridir. ... devamı
Pas hastalığının belirtileri:Yaprakların üst ve alt kısımlarında kahverengi veya sarımsı lekelerLekele ... devamı
Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Nasıl Kullanılır?Klordioksit uygulaması için, belirli konsantrasyonda kl ... devamı