HABERLER

Gıda Sektöründe Yeni Dönem: Raf Ömrünü Uzatan Çözüm DiaNatura Base ile Cezalardan Korunun!

DiaNatura Base, içerdiği doğal antioksidan etkinlik sayesinde gıdaların bozulmasını geciktiriyor ve daha uzun süre ... devamı

7 gün önce 161 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Fekal Streptokokların Önemi ve İşletmeler İçin Gerekliliği


Fekal Streptokoklar Neden Önemlidir?

Fekal Kontaminasyonun Göstergesi: Fekal streptokoklar, su kay ... devamı

14 gün önce 246 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Legionella Analizi: Neden Bu Kadar Önemli?

Legionella Nedir ve Neden Tehlikelidir?

Legionella, doğal ortamlarda bulunan ancak uygun koşullarda hızlıca ç ... devamı

21 gün önce 239 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde Pseudomonas aeruginosa Neden Aranır?

Pseudomonas aeruginosa ve Hastalıklar İnfeksiyon Çeşitliliği: P. ... devamı

24 gün önce 280 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Clostridium perfringens Analizi


Neden Suda Clostridium perfringens Analizi Yapılır?

Fekal Kontaminasyonun Belirlenmesi: Clostridium perfring ... devamı

27 gün önce 286 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Fekal Koliform Bakterisi

Suda Fekal Koliform Bakterisi Nedir?

Fekal koliform bakteriler, sıcakkanlı hayvanların bağırsak sisteminde doğal o ... devamı

bir ay önce 339 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde En Çok Bakılan Mikroorganizmalar ve Önemi

En Çok Bakılan Mikroorganizmalar Su analizlerinde sıklıkla incelenen mikroorganizma grupları şunlardır:

... devamı

bir ay önce 403 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde Kullanılan Hazır Besiyerleri ve Kullanım Alanları

Su Analizlerinde Kullanılan Hazır Besiyerleri

Su analizlerinde kullanılan hazır besiyerleri, genellikle suda bulun ... devamı

2 ay önce 504 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün Önemi

Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün Önemi

Yanlış Sonuçlara Yol Açma: Hazır besiyerler ... devamı

2 ay önce 511 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Membran Filtrasyon Sistemlerinin Çalışma Mantığı



Membran filtrasyon sistemlerinin çalışma mantığı şu şekildedir:

1. ... devamı

5 ay önce 812 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Alerjen Kontrolünde, Protein Kalıntı Testi

Protein Kalıntı Testi Nedir?

Protein kalıntı testi, gıdalarda ve çevresel yüzeylerde kalan protein kalın ... devamı

5 ay önce 1029 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Koliform / E. coli: Kapsamlı Bir İnceleme

Koliformlar:

Gram-negatif çubuk şeklindeki bakterilerdir. ... devamı

5 ay önce 1206 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği