HABERLER

Neden Protein Kalıntı Testi, Mikrobiyolojik İzleme Kadar Önemlidir?

Protein Kalıntılarının Mikrobiyolojik Risklerle İlişkisi

Gıda üretim tesisleri, sağlık hizmetleri, ilaç ... devamı

7 gün önce 100 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

E.coli Su Testi Nasıl Yapılır? Ofislerde Hızlı ve Güvenilir Çözüm, Ofislerde Su Hijyeni

Suyun temiz ve mikrobiyolojik açıdan güvenli olması, çalışanların sağlığını doğrudan etkiler. ... devamı

14 gün önce 187 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Protein Bar, Kuruyemiş Bar ve Sağlıklı Fonksiyonel Bar Üretiminde Mikrobiyolojik Tehlikeler ve Önlemler

Diatek ürünleri olan DiaNatura Base, DiaNatura Safe ve Klordioksit ürünlerini isimlerinin üstün ... devamı

bir ay önce 325 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Oteller ve Restoranlar İçin Hijyen Doğrulamasında ATP Testi Kullanımı

ATP Testi Nedir ve Neden Önemlidir?

ATP, tüm canlı organizmalarda bulunan enerji taşıyıcı moleküld& ... devamı

bir ay önce 393 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ATP Test Kitlerinin Çalışma Mantığı ve Hijyen Denetimindeki Rolü

ATP Nedir?

ATP, tüm canlı organizmalarda bulunan ve enerji taşıyıcı molekül olarak görev yapan bir ... devamı

2 ay önce 403 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ATP Kiti ve Cihazlarının Kullanım Alanları ve Üretici Firmalara Sağladığı Faydalar

ATP Kit ve Cihazlarının Başlıca Kullanım Alanları

Gıda Üretim ve İşleme Tesisleri:
Gıda üretim hatl ... devamı

2 ay önce 498 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda İşletmelerinde ATP Test Sistemlerinin Önemi ve Kullanım Avantajları

ATP Nedir ve Neden Önemlidir? ATP (Adenozin Trifosfat), tüm canlı hücrelerde bulunan enerji taşıyıcı bir ... devamı

3 ay önce 754 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Neden Laboratuvar Kurmalıyım? İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar ve Riskleri Önlemenin Yolları

Laboratuvar Kurmanın İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar:

Maliyet Avantajı:
Kendi laboratuvarınızı kurarak dış ... devamı

4 ay önce 942 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

CLSI M22-A3 Standardı ve %0,5 Kontaminasyon Oranı

Mikrobiyolojik analizlerde kullanılan besiyerleri, gıda sektöründe ve klinik laboratuvarlarda son derece kritik bir ... devamı

5 ay önce 845 Okunma Mikrobiyolojik Analiz