1. ... devamı
1. Üretim Sürecindeki Kontaminasyon Kaynaklarıa. ... devamı
Toplam Aerobik Bakteri Yükü (PCA Agar ile):Ürünlerde genel hijyen durumunu belirlemek ve mikrobiyal ... devamı
Laboratuvar Kurmanın İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar:Maliyet Avantajı:Kendi laboratuvarınızı kurarak dış ... devamı
Et ve et ürünleri sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için hijyen ve kalite kontrol, ü ... devamı
Diatek’ten Kozmetik Şirketlerine Uygun Fiyatlı Özel Laboratuvar Kurulumu!Kozmetik sektöründe ... devamı
Mikrobiyolojik analizlerde kullanılan besiyerleri, gıda sektöründe ve klinik laboratuvarlarda son derece kritik bir ... devamı
Eski Kriterlerde Yapılan Çıkarmalar ve DeğişikliklerPastörize SütEskiden pastöriz ... devamı
Enterekok Bakterilerinin SebepleriEnterekok bakterilerinin Antep fıstığında bulunması, birden fazla faktör ... devamı
Türk Gıda Kodeksi'nde %100 Meyve Sularına Dair DüzenlemelerTürk Gıda Kodeksi - Meyve Suyu ve Benze ... devamı
Hazır Besiyerlerinin Önemi ve Kullanım Alanları Hazır besiyerleri, mikroorganizmaların laboratuvar ortamı ... devamı