Sayı : 29261 TEBLİĞ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEK ... devamı
Mavi su ayak izi; ürünün üretimi için gerekli olan yüzey veya yeraltı suyu miktarıdır. ... devamı
GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTESİNİN DENETİMİ VEKONTROLÜNE DAİR YÖNETMELİKBİRİNCİ BÖL ... devamı
Hijyen Nedir?Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı
Aerobik Mezofilik Bakteri SayımıKozmetik ürünlerinde aerobik mezofilik bakteri sayımı ile kullanılan ... devamı
Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür ... devamı
Su analizleri; su içerisinde bulunan ve hastalık oluşumuna yol açabilecek mikroorganizmalar ile birlikte suyun mikr ... devamı
İlaç endüstrisi 1984 yılında GMP uygulamasına geçmiştir. ... devamı
Salmonella:Genellikle mide krampları ve diyare ile birlikte akut gastroenteritidisi içerir.S. ... devamı
Gıda Hijyeni Yönetmeliği'ne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.. ... devamı
İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edeb ... devamı
Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok öneml ... devamı