HABERLER

Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği

Sayı : 29261
TEBLİĞ
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından:
TÜRK GIDA KODEK ... devamı

11 gün önce 124 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Ayak İzi Nedir? Gıdalarda Su Ayak İzi

Mavi su ayak izi; ürünün üretimi için gerekli olan yüzey veya yeraltı suyu miktarıdır. ... devamı

bir ay önce 318 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik


GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTESİNİN DENETİMİ VE
KONTROLÜNE DAİR YÖNETMELİK

BİRİNCİ BÖL ... devamı

2 ay önce 386 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Besin Güvenliği ve Hijyen

Hijyen Nedir?

Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

2 ay önce 593 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kozmetikte Mikrobiyolojik Analizler ve ISO Standartları

Aerobik Mezofilik Bakteri Sayımı

Kozmetik ürünlerinde aerobik mezofilik bakteri sayımı ile kullanılan &# ... devamı

2 ay önce 564 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Salmonella Spp. Aranması

Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür ... devamı

2 ay önce 632 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Su Analizi Nasıl Yapılır

Su analizleri; su içerisinde bulunan ve hastalık oluşumuna yol açabilecek mikroorganizmalar ile birlikte suyun mikr ... devamı

3 ay önce 701 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İlaç Üretiminde Hijyen

İlaç endüstrisi 1984 yılında GMP uygulamasına geçmiştir. ... devamı

3 ay önce 628 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar

Salmonella:

Genellikle mide krampları ve diyare ile birlikte akut gastroenteritidisi içerir.S. ... devamı

3 ay önce 509 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyeni Yönetmeliği 2022


Gıda Hijyeni Yönetmeliği'ne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.. ... devamı

4 ay önce 1128 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ICP-MS (İndüktif Olarak Eşleştirilmiş Plazma - Kütle Spektrometresi)


İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edeb ... devamı

4 ay önce 785 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Soğuk Zincir ve Önemi - Gıda Soğuk Zİnciri Koruma

Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok öneml ... devamı

5 ay önce 1059 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği