Gluten, birçok tahıl grubunda özellikle buğday, çavdar, yulaf ve arpa gibi ürünlerde bulunan protein grubudur. ... devamı
Listeria’lar Bergey’s Manual of Systematic Bacteriology’de düzgün spor oluşturmayan, Gram pozitif çomaklar seksiyonunda bulun ... devamı
Eindhoven, Hollanda – Aydınlatmada dünya lideri olan Signify (Euronext: LIGHT), ABD'de bulunan Boston Üniversitesi'ndeki Ulus ... devamı
Yüksek bir randıman ancak uygun bir besleme ile birlikte, tavukların elverişli kümes içi çevre koşullarında bulundurulması ha ... devamı
Aşağıdaki Resmi Gazete değişikliğinde de göreceğiniz gibi, 5996 sayılı Kanunun 40 ıncı maddesinin birinci fıkrasının (a) bend ... devamı
yumurta yeni, yumurtlatma yeni, yumurta yemi zararları ... devamı
Biyosit, kelime anlamı olarak biyolojik bir varlığı öldüren, canlı öldüren, canlıkıran demektir. ... devamı
Otel Personelinin Uyması Gereken Hijyen Kuralları ... devamı
Mohr Metodu ile Klorür (Cl-) Tayini ... devamı
1- Buğday. Tavuklar buğday konusunda müşkülpesenttir. Her buğdayı yemezler. ... devamı
Lejyoner hastalığı, Legionella pneumophila isimli bakterinin neden olduğu nadir fakat ciddi bir akciğer enfeksiyon hastalığıd ... devamı