HABERLER

Mikotoksinler ve Canlılar Üzerine Etkisi

Küflerin insanların sağlığını tehdit ettiği yapılan çalışmalarla saptanmıştır. ... devamı

4 yıl önce 3852 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Yumurta Üzerindeki Sayısal Kod'lar

2017 yılında Türk Gıda Kodeksi tarafından yumurta tebliği oluşturuldu. ... devamı

4 yıl önce 16028 Okunma Diğer Ürünler

Tavuk Hastalıları ve Önlemler

Önemli Tavuk Hastalıları ... devamı

4 yıl önce 7339 Okunma Diğer Ürünler

Gıdaların Kullanım Ömürleri

Gıdaların Kullanım Ömürleri ... devamı

4 yıl önce 3652 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Salma Tavukçulukta Yem Verilir mi?

Serbest sistem gezen tavuk beslemek, hiç yem verilmeyeceği anlamına gelmemektedir. ... devamı

4 yıl önce 7735 Okunma Diğer Ürünler

Sütte Homojenizasyon

Homojenizasyon Süt, emülsiyon halinde bulunan bir sıvıdır. ... devamı

4 yıl önce 4291 Okunma Diğer Ürünler

Akrilamid Nedir ?

Akrilamid; Isıl işlem gören yiyeceklerde pişirme sonucunda doğal biçimde oluşan kimyasal bir bileşendir. ... devamı

4 yıl önce 8458 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Buzağılarda Beslenme İçin Altın Kurallar

Sağlıklı buzağıların yetiştirilmesi, gelecekteki sürülerin yüksek üretime sahip olmasını sağlamak için anahtar bir bileşendir ... devamı

4 yıl önce 8105 Okunma Diğer Ürünler

Peynirde Asitlik Tayini

Peynir çeşitlerinde titre edilebilir asitliği belirlemek. ... devamı

4 yıl önce 9673 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tavuklarda Viral Enfeksiyonlar

NEWCASTLE (Yalancı Veba), AVİAN İNFLUENZA (Veba), İNFECTİOUS BRONCHİTİS (Enfeksiyoz Bronşitis), AVİAN ENCEPHALOMİYELİTİS EPİ ... devamı

4 yıl önce 3186 Okunma Diğer Ürünler

Süt ve Süt Ürünlerinde HMF Oluşumu

Sütlerde dehidratasyon yolu ile ısıl işlem sonucunda glukozdan 5-hidroksimetil-2-furfural oluşumu gerçekleşebilir. ... devamı

4 yıl önce 5665 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği