Mikroorganizma gelişmesini ve çoğalmasını etkileyen faktörler iki başlık altında toplanır. ... devamı
Süt ve süt ürünleri, organizmanın gelişebilmesi için organik ve anorganik maddelerden oluşması sebebiyle, beslenme fizyologla ... devamı
Soya, barbunya, bezelye, mercimek ve yer fıstığı gibi besinlerin de olduğu baklagiller ailesindendir. ... devamı
İnsan vücudunda bazı gıda tüketimlerinden sonra alerjik reaksiyonlar gerçekleşebilmektedir. ... devamı
Balık, en yaygın besin alerjilerinden biridir. Bu alerji genellikle yaşam boyu sürmektedir. ... devamı
Fındık deyince kabuklu fındık, kaju fıstığı, antep fıstığı, ceviz, pekan cevizi, badem, brezilya fındığı ve macadamia fındıkl ... devamı
Badem, antioksidan özelliği olan, kolesterol seviyesini düşürebilen, kan şekerinin kontrolüne yardımcı olan, kilo vermeye yar ... devamı
Süt Proteini Alerjisi, süt alerjen kiti, süt alerjen, alerjen süt, süt analiz alerjen, süt hızlı alerjen, süt hızlı alerjen k ... devamı
besin alerjisi, alerji, alerji testi, hızlı alerjen testi, susam alerjen, badem alerjen, yumurta alerjen, balık alerjen, soya ... devamı
Gluten, birçok tahıl grubunda özellikle buğday, çavdar, yulaf ve arpa gibi ürünlerde bulunan protein grubudur. ... devamı
Listeria’lar Bergey’s Manual of Systematic Bacteriology’de düzgün spor oluşturmayan, Gram pozitif çomaklar seksiyonunda bulun ... devamı
Eindhoven, Hollanda – Aydınlatmada dünya lideri olan Signify (Euronext: LIGHT), ABD'de bulunan Boston Üniversitesi'ndeki Ulus ... devamı