HABERLER

Mikroorganizmaların Çoğalmasını Etkileyen Faktörler

Mikroorganizma gelişmesini ve çoğalmasını etkileyen faktörler iki başlık altında toplanır. ... devamı

3 yıl önce 8522 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Süt ve Süt Ürünlerinde Sıklıkla Yapılan Hileler

Süt ve süt ürünleri, organizmanın gelişebilmesi için organik ve anorganik maddelerden oluşması sebebiyle, beslenme fizyologla ... devamı

4 yıl önce 17204 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Soya Alerjisi Belirtileri, Soya Alerjen Testi, Soya Alerjen Kiti

Soya, barbunya, bezelye, mercimek ve yer fıstığı gibi besinlerin de olduğu baklagiller ailesindendir. ... devamı

4 yıl önce 12603 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalarda Alerjenler ve Etki Mekanizmaları

İnsan vücudunda bazı gıda tüketimlerinden sonra alerjik reaksiyonlar gerçekleşebilmektedir. ... devamı

4 yıl önce 8969 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Balık Alerjisi - Balık Alerjen Kiti ve Balık Alerji Testi

Balık, en yaygın besin alerjilerinden biridir. Bu alerji genellikle yaşam boyu sürmektedir. ... devamı

4 yıl önce 7305 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Fındık Alerjisi , Fındık Alerjen Kiti ve Fındık Alerjen Hızlı Test Kiti

Fındık deyince kabuklu fındık, kaju fıstığı, antep fıstığı, ceviz, pekan cevizi, badem, brezilya fındığı ve macadamia fındıkl ... devamı

4 yıl önce 6737 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Badem Alerjisi, Badem Alerjen Kiti ve Badem Alerjen Tespiti

Badem, antioksidan özelliği olan, kolesterol seviyesini düşürebilen, kan şekerinin kontrolüne yardımcı olan, kilo vermeye yar ... devamı

4 yıl önce 9917 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Süt Proteini Alerjisi ve Süt Alerjen Kiti

Süt Proteini Alerjisi, süt alerjen kiti, süt alerjen, alerjen süt, süt analiz alerjen, süt hızlı alerjen, süt hızlı alerjen k ... devamı

4 yıl önce 9189 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Besin Alerjisi Nedir?

besin alerjisi, alerji, alerji testi, hızlı alerjen testi, susam alerjen, badem alerjen, yumurta alerjen, balık alerjen, soya ... devamı

4 yıl önce 4600 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Glüten Nedir ve Hızlı Glüten Analizi Nasıl Yapılır ?

Gluten, birçok tahıl grubunda özellikle buğday, çavdar, yulaf ve arpa gibi ürünlerde bulunan protein grubudur. ... devamı

4 yıl önce 10070 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Listeria Hakkında, Listeria Besiyerleri

Listeria’lar Bergey’s Manual of Systematic Bacteriology’de düzgün spor oluşturmayan, Gram pozitif çomaklar seksiyonunda bulun ... devamı

4 yıl önce 6808 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

UV-C Işığın Covid-19 Virüsü Üzerine Etkisi

Eindhoven, Hollanda – Aydınlatmada dünya lideri olan Signify (Euronext: LIGHT), ABD'de bulunan Boston Üniversitesi'ndeki Ulus ... devamı

4 yıl önce 3086 Okunma Diğer Ürünler