HABERLER

Kümes Hayvanlarında Klordioksit (ClO2) Kullanımı

Klor Dioksit ile Kümes hayvanlarının içme suyu dezenfeksiyonu dışında ortam şartlarındaki iyileştirme içinde genel temizlik i ... devamı

2 yıl önce 3614 Okunma Diğer Ürünler

Klordioksit Nedir? Klordioksit Faydaları

Klordioksit, 1814 yılında Sir Humprey Davy tarafından bulunmuştur. Yıllardır dezenfektan olarak kullanılmaktadır. ... devamı

3 yıl önce 10113 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Klordioksit Avantajları Nelerdir?

Klordioksit diğer dezenfektanların geride bıraktıkları kimyasal ve kansorojen etkiler oluşturmamaktadır. ... devamı

3 yıl önce 3228 Okunma Diğer Ürünler

İçme Suyu Dezenfeksiyonunda Klordioksit

İçme Suyu Dezenfeksiyonunda Klordioksit ... devamı

3 yıl önce 3064 Okunma Diğer Ürünler

Kırmızı Tavuk Biti

Kırmızı Tavuk Biti ... devamı

3 yıl önce 9098 Okunma Diğer Ürünler

Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği

Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği ... devamı

3 yıl önce 4379 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Ayak İzi Nedir? Gıdalarda Su Ayak İzi

Su Ayak İzi 2002 yılındaki Hoekstra ve Hung tarafından yapılan çalışmalarda su ayak izi kavramı yer almış, ardından Twente Ün ... devamı

3 yıl önce 5133 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik, Bu Yönetmeliğin amacı, gıda güvenliğinin ve kalitesinin ... devamı

3 yıl önce 7750 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Besin Güvenliği ve Hijyen

Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

3 yıl önce 5592 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kozmetikte Mikrobiyolojik Analizler ve ISO Standartları

Kozmetik ISO Standartları ve Analizleri ... devamı

3 yıl önce 5260 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Salmonella Spp. Aranması

Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür. ... devamı

3 yıl önce 5623 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Su Analizi Nasıl Yapılır

Su Analizi Nasıl Yapılır. ... devamı

3 yıl önce 12030 Okunma Mikrobiyolojik Analiz