HABERLER

Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği

Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği ... devamı

11 gün önce 122 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Ayak İzi Nedir? Gıdalarda Su Ayak İzi

Su Ayak İzi 2002 yılındaki Hoekstra ve Hung tarafından yapılan çalışmalarda su ayak izi kavramı yer almış, ardından Twente Ün ... devamı

bir ay önce 317 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik, Bu Yönetmeliğin amacı, gıda güvenliğinin ve kalitesinin ... devamı

2 ay önce 383 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Besin Güvenliği ve Hijyen

Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

2 ay önce 590 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kozmetikte Mikrobiyolojik Analizler ve ISO Standartları

Kozmetik ISO Standartları ve Analizleri ... devamı

2 ay önce 559 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Salmonella Spp. Aranması

Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür. ... devamı

2 ay önce 630 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Su Analizi Nasıl Yapılır

Su Analizi Nasıl Yapılır. ... devamı

3 ay önce 699 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İlaç Üretiminde Hijyen

İçerisinde bulunduğumuz yüzyılda ilaç sanayi, baş döndürücü yükselen bir ivme ile kalite güvence ve standartlarını artırmakta ... devamı

3 ay önce 624 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar

Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar ... devamı

3 ay önce 507 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyeni Yönetmeliği 2022

Gıda Hijyeni Yönetmeliği Bu Yönetmeliğin amacı, gıda güvenilirliği açısından tüketicinin korunmasını sağlamak amacıyla gıda i ... devamı

4 ay önce 1125 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ICP-MS (İndüktif Olarak Eşleştirilmiş Plazma - Kütle Spektrometresi)

İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edebilen, izotopları ... devamı

4 ay önce 781 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Soğuk Zincir ve Önemi - Gıda Soğuk Zİnciri Koruma

Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok önemli bir parametredir. ... devamı

5 ay önce 1057 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği