HİYJENİN ÖNEMİ Hijyen, işletmeye kar, zaman ve prestij açısından sağladığı bütün avantajlara rağmen ... devamı
Ambalajlama; gıdanın depolanması, raf ömrü ve tüketiciye ulaşması anına kadar uygun koşullar altında saklanabi ... devamı
Yayımlandığı R.Gazete
02.09. ... devamı
Sağlıklı bir ortamda üretim sağlayabilmek için ozon, uv gibi sistemler kullanılmaktadır. ... devamı
1. ... devamı
Sağlık Bakanlığı Kozmetikler Şube Müdürlüğü duyurusu"Bakanlığımızca Avrupa Birliği Mevzuat Uy ... devamı
Küflenme olayı, halk arasında daha çok küf adıyla bilinse de aslında mantarlar küflenme görünt& ... devamı
"Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler" yazı dizimizin ilk bölümünde Salmonella spp., E. ... devamı
"Gıda Kaynaklı Patojenler" yazı dizimizin ilk bölümünde Salmonella spp., E. ... devamı
Gıda ambalajı, içindeki ürünü maksimum hijyenik koşullar oluşturarak güvenilir şekilde sakl ... devamı
Gıdalar çok çeşitli mikroorganizma gruplarını içerebilmektedir. ... devamı
Gluten Buğday proteinlerinden glutenin ve gliadinin tuzlu su ile yıkanması sonucu su alıp şişmesi suretiy ... devamı