HABERLER

Süt Ürünlerinde Kullanılan Katkı Maddeleri

  1- ASESÜLFAM POTASYUM (ASESÜLFAM-K) E950: Düşük kalorili bir tatlandırıcı. ... devamı

6 yıl önce 21198 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizleri

Su analizleri; su içerisinde bulunan ve hastalık oluşumuna yol açabilecek mikroorganizmalar ile birlikte suyun mikr ... devamı

6 yıl önce 7611 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavuklarda CRD Hastalığı Nedir?

CRD solunum yolu hastalığına yakalanan hayvanlar diğer sağlıklı olanlardan hemen ayırt edilmelidir. ... devamı

6 yıl önce 43551 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Mikrobiyolojik Bozulmalar

Gıda bozulmasında en önemli etken mikroorganizmalardır. ... devamı

6 yıl önce 21221 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavuk Hastalıkları ve Sağlık Tedbirleri

Tavuk Hastalılarının Sebepleri Kaliteli ve bol miktarda ürün alabilmek ancak sağlıklı hayvanlarda mümkünd ... devamı

6 yıl önce 23747 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Ulusal Salmonella Kontrol Programı Yayınlandı

Türkiye’de gıda amaçlı üretimi yapılan damızlık kanatlılar, yumurtacı tavuklar, broylerler ve hindileri ... devamı

6 yıl önce 5305 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Mikrobiyolojik Tanımlar

Halofilik bakteri/Halophilic: Tuz sever. Yüksek tuz (Sodyum klorür-NaCl) konsantrasyonunu seven. ... devamı

6 yıl önce 24087 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Pastırmada Görülebilecek Bozukluklar ve Çözümü

Pastırmada Görülebilecek Bozuklukları Şu Şekildedir :

1. ... devamı

6 yıl önce 5624 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Fonksiyonel Gıdalar ve Etkileri

Fonksiyonel besin: Sağlıklı beslenmeye bir katkıda bulunan, aynı zamanda iyi hal ve sağlığı geliştirip hastalık riskini azalt ... devamı

6 yıl önce 11485 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Mikrobiyoloji Analizleri

Diatek olarak yukarıda belirtmiş olduğumuz tüm kriterler dahilinde mikrobiyolojik analiz yöntemleri ışığında gıda m ... devamı

6 yıl önce 12029 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Genç Kanatlılarda Pullorum Hastalığı

  Pullorum hastalığı, genç kanatlılarda, genellikle septisemik ve öldürücü, erginlerde de kroni ... devamı

7 yıl önce 9126 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Katkılarına Aşırı Duyarlılık ve Hiperaktivite

Gıda katkısı gıdalara özel bir fonksiyon için (bozulmasını önlemek, rengini güzelleştirmek gibi) katılan, ... devamı

7 yıl önce 8179 Okunma Mikrobiyolojik Analiz