HABERLER

Su Ürünlerinde Klordioksit Kullanımı

Kararlı klor dioksit, balık ve kabuklu deniz ürünleri üzerinde iyi bir antiseptik etkiye sahiptir. ... devamı

3 yıl önce 3434 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği

Sayı : 29261
TEBLİĞ
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından:
TÜRK GIDA KODEK ... devamı

3 yıl önce 5791 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kozmetikte Mikrobiyolojik Analizler ve ISO Standartları

Aerobik Mezofilik Bakteri Sayımı

Kozmetik ürünlerinde aerobik mezofilik bakteri sayımı ile kullanılan &# ... devamı

3 yıl önce 6584 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizi Nasıl Yapılır

Su analizleri; su içerisinde bulunan ve hastalık oluşumuna yol açabilecek mikroorganizmalar ile birlikte suyun mikr ... devamı

4 yıl önce 14561 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İlaç Üretiminde Hijyen

İlaç endüstrisi 1984 yılında GMP uygulamasına geçmiştir. ... devamı

4 yıl önce 6418 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Mikroorganizmaların Çoğalmasını Etkileyen Faktörler


Sıcaklık ve süre
Nem
Ortamın gaz bileşimi

Her mikroorganizmanın gelişim göst ... devamı

4 yıl önce 9425 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Listeria Hakkında, Listeria Besiyerleri


Etiyoloji

Listerialar Gram pozitif, hareketli, sporsuz, kapsülsüz, küçük, düz ... devamı

4 yıl önce 7366 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hazır Gıdalarda Tuz Tayini

Enzimatik esmerleşme, meyvelerde (kayısılar, armutlar, muzlar, üzümler), sebzelerde (patatesler, mantarlar, kıvırcı ... devamı

5 yıl önce 4408 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda UV Dezenfeksiyon Sistemlerinin Kullanımı

Gıda üretim tesisleri, gıda işleme tesisleri, laboratuvarlar, gıda ambalajı, gıda lojistik ve depolama tesisleri, restor ... devamı

5 yıl önce 6071 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Korona, Havada Saatlerce, Yüzeyde Günlerce Kalabiliyor


  Araştırmacılar, öksürük veya hapşırık sonucu oluşan mikroskobik damlacıkları kopayalayan bir ... devamı

5 yıl önce 3443 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kovid-19 Riski En Yüksek Mekanlar

Yapılan yeni bir araştırmaya göre Kovid-19 riski en yüksek mekanlar belirlendi. ... devamı

5 yıl önce 4229 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavuklarda Ayak Tutulması Hastalığı

Hijyenik olmayan kümesler
Zemine dair problemler
Irklardaki fazla kilolar
Yetersiz ve Dengesi ... devamı

5 yıl önce 20722 Okunma Mikrobiyolojik Analiz