PANDEMİ NEDİR?Pandemiler veya pandemik hastalıklar, bir kıta, hatta tüm dünya yüzeyi gibi çok ... devamı
Ellerimizi Neden Yıkamalıyız? Günlük yaşantımızda ellerimiz, çevre ile her türlü bağl ... devamı
Yukarıda da belirtildiği gibi indikatör mikroorganizmalar patojenler içinden seçilmemekledir ... devamı
Çoğu gıda ürünlerinde olduğu gibi kozmetik ürünlerde de koruyucu maddelere ihtiyaç var. ... devamı
İnce bağırsakta bulunan ve flavonoid glikozitleri parçalama görevi gören enzimler, laktaz (filoriz ... devamı
Buğday otuza yakın farklı protein türleri içerir, glutenin ve gliadin adlı proteinler suyla birleştiğinde esnek, sa ... devamı
Etüvde Kurutma YöntemiDeneyin Prensibi: Normal atmosfer basıncında örneği, etüvde kurutarak o ... devamı
Membran filtrasyon düzeneği hazırlanır ve bağlantıların doğru ve sağlam olup olmadığı kontrol edilir. ... devamı
1- ASESÜLFAM POTASYUM (ASESÜLFAM-K) E950: Düşük kalorili bir tatlandırıcı. ... devamı
Su analizleri; su içerisinde bulunan ve hastalık oluşumuna yol açabilecek mikroorganizmalar ile birlikte suyun mikr ... devamı
CRD solunum yolu hastalığına yakalanan hayvanlar diğer sağlıklı olanlardan hemen ayırt edilmelidir. ... devamı
Gıda bozulmasında en önemli etken mikroorganizmalardır. ... devamı