HABERLER

Gıda Analizlerine Yeni Düzenleme!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Ulusal Gıda Referans Laboratuvar Müdürlüğü Yönetmelik taslağını gör&# ... devamı

bir yıl önce 1373 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Süt ve Süt Ürünlerinde Yapılan Tağşişler

Taze Süt: Günlük süt uygun şartlarda muhafaza edilmez ise tazeliğini kaybeder, üreticiler süte ... devamı

2 yıl önce 2196 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalardaki Tuza Yakın Takip

Tarım ve Orman Bakanlığınca yapılan çalışmayla yıl sonundan itibaren hazır ambalajlı gıdalarda tuz miktarlarının belirti ... devamı

2 yıl önce 1323 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Beyaz Et Tesislerinde Hijyen, Sanitasyon ve GMP'nin önemi

HİYJENİN ÖNEMİ Hijyen, işletmeye kar, zaman ve prestij açısından sağladığı bütün avantajlara rağmen ... devamı

2 yıl önce 1724 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Ambalaj Malzemeleri Ve Ambalaj Malzemeleri İle İlgili Yasal Düzenlemeler

Ambalajlama; gıdanın depolanması, raf ömrü ve tüketiciye ulaşması anına kadar uygun koşullar altında saklanabi ... devamı

2 yıl önce 6203 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Üretim Tesislerindeki Ortam Havasının Önemi

Sağlıklı bir ortamda üretim sağlayabilmek için ozon, uv gibi sistemler kullanılmaktadır. ... devamı

2 yıl önce 1331 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar

Sağlık Bakanlığı Kozmetikler Şube Müdürlüğü duyurusu

"Bakanlığımızca Avrupa Birliği Mevzuat Uy ... devamı

2 yıl önce 2869 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Küflenme Nedir? Nerelerde Oluşur?

Küflenme olayı, halk arasında daha çok küf adıyla bilinse de aslında mantarlar küflenme görünt& ... devamı

2 yıl önce 4798 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler (3. Bölüm)

"Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler" yazı dizimizin ilk bölümünde  Salmonella spp., E. ... devamı

2 yıl önce 5693 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Patojen Bakteriler (2. Bölüm)

  "Gıda Kaynaklı Patojenler" yazı dizimizin ilk bölümünde Salmonella spp., E. ... devamı

2 yıl önce 3279 Okunma Mikrobiyolojik Analiz