HABERLER

Tavuk Hastalıkları ve Sağlık Tedbirleri

Tavuk Hastalılarının Sebepleri Kaliteli ve bol miktarda ürün alabilmek ancak sağlıklı hayvanlarda mümkünd ... devamı

5 yıl önce 15936 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Ulusal Salmonella Kontrol Programı Yayınlandı

Türkiye’de gıda amaçlı üretimi yapılan damızlık kanatlılar, yumurtacı tavuklar, broylerler ve hindileri ... devamı

5 yıl önce 4422 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Mikrobiyolojik Tanımlar

Halofilik bakteri/Halophilic: Tuz sever. Yüksek tuz (Sodyum klorür-NaCl) konsantrasyonunu seven. ... devamı

5 yıl önce 19446 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Pastırmada Görülebilecek Bozukluklar ve Çözümü

Pastırmada Görülebilecek Bozuklukları Şu Şekildedir :

1. ... devamı

5 yıl önce 4568 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Fonksiyonel Gıdalar ve Etkileri

Fonksiyonel besin: Sağlıklı beslenmeye bir katkıda bulunan, aynı zamanda iyi hal ve sağlığı geliştirip hastalık riskini azalt ... devamı

5 yıl önce 8321 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Mikrobiyoloji Analizleri

Diatek olarak yukarıda belirtmiş olduğumuz tüm kriterler dahilinde mikrobiyolojik analiz yöntemleri ışığında gıda m ... devamı

5 yıl önce 9503 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Genç Kanatlılarda Pullorum Hastalığı

  Pullorum hastalığı, genç kanatlılarda, genellikle septisemik ve öldürücü, erginlerde de kroni ... devamı

5 yıl önce 7657 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Katkılarına Aşırı Duyarlılık ve Hiperaktivite

Gıda katkısı gıdalara özel bir fonksiyon için (bozulmasını önlemek, rengini güzelleştirmek gibi) katılan, ... devamı

5 yıl önce 6171 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Biyogüvenlik Kanunu

10531

 

 

BİYOGÜVENLİK KANUNU

 

 

Kanun Numarası   &nbs ... devamı

5 yıl önce 3888 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Analizlerine Yeni Düzenleme!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Ulusal Gıda Referans Laboratuvar Müdürlüğü Yönetmelik taslağını gör&# ... devamı

5 yıl önce 4762 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Süt ve Süt Ürünlerinde Yapılan Tağşişler

Taze Süt: Günlük süt uygun şartlarda muhafaza edilmez ise tazeliğini kaybeder, üreticiler süte ... devamı

6 yıl önce 11769 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalardaki Tuza Yakın Takip

Tarım ve Orman Bakanlığınca yapılan çalışmayla yıl sonundan itibaren hazır ambalajlı gıdalarda tuz miktarlarının belirti ... devamı

6 yıl önce 3456 Okunma Mikrobiyolojik Analiz