HABERLER

Gıda Analizlerine Yeni Düzenleme!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Ulusal Gıda Referans Laboratuvar Müdürlüğü Yönetmelik taslağını gör&# ... devamı

3 yıl önce 2719 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Süt ve Süt Ürünlerinde Yapılan Tağşişler

Taze Süt: Günlük süt uygun şartlarda muhafaza edilmez ise tazeliğini kaybeder, üreticiler süte ... devamı

3 yıl önce 4885 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalardaki Tuza Yakın Takip

Tarım ve Orman Bakanlığınca yapılan çalışmayla yıl sonundan itibaren hazır ambalajlı gıdalarda tuz miktarlarının belirti ... devamı

3 yıl önce 2151 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Beyaz Et Tesislerinde Hijyen, Sanitasyon ve GMP'nin önemi

HİYJENİN ÖNEMİ Hijyen, işletmeye kar, zaman ve prestij açısından sağladığı bütün avantajlara rağmen ... devamı

3 yıl önce 3016 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Ambalaj Malzemeleri Ve Ambalaj Malzemeleri İle İlgili Yasal Düzenlemeler

Ambalajlama; gıdanın depolanması, raf ömrü ve tüketiciye ulaşması anına kadar uygun koşullar altında saklanabi ... devamı

3 yıl önce 18604 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Üretim Tesislerindeki Ortam Havasının Önemi

Sağlıklı bir ortamda üretim sağlayabilmek için ozon, uv gibi sistemler kullanılmaktadır. ... devamı

3 yıl önce 2558 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar

Sağlık Bakanlığı Kozmetikler Şube Müdürlüğü duyurusu

"Bakanlığımızca Avrupa Birliği Mevzuat Uy ... devamı

3 yıl önce 10038 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Küflenme Nedir? Nerelerde Oluşur?

Küflenme olayı, halk arasında daha çok küf adıyla bilinse de aslında mantarlar küflenme görünt& ... devamı

4 yıl önce 13774 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler (3. Bölüm)

"Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler" yazı dizimizin ilk bölümünde  Salmonella spp., E. ... devamı

4 yıl önce 10400 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Patojen Bakteriler (2. Bölüm)

  "Gıda Kaynaklı Patojenler" yazı dizimizin ilk bölümünde Salmonella spp., E. ... devamı

4 yıl önce 5571 Okunma Mikrobiyolojik Analiz