İlaç endüstrisi 1984 yılında GMP uygulamasına geçmiştir. ... devamı
Sıcaklık ve süre Nem Ortamın gaz bileşimiHer mikroorganizmanın gelişim göst ... devamı
EtiyolojiListerialar Gram pozitif, hareketli, sporsuz, kapsülsüz, küçük, düz ... devamı
Enzimatik esmerleşme, meyvelerde (kayısılar, armutlar, muzlar, üzümler), sebzelerde (patatesler, mantarlar, kıvırcı ... devamı
Gıda üretim tesisleri, gıda işleme tesisleri, laboratuvarlar, gıda ambalajı, gıda lojistik ve depolama tesisleri, restor ... devamı
Araştırmacılar, öksürük veya hapşırık sonucu oluşan mikroskobik damlacıkları kopayalayan bir ... devamı
Yapılan yeni bir araştırmaya göre Kovid-19 riski en yüksek mekanlar belirlendi. ... devamı
Hijyenik olmayan kümesler Zemine dair problemler Irklardaki fazla kilolar Yetersiz ve Dengesi ... devamı
Verem, veba, dizanteri, Kırım kanamalı Kongo ateşi hastalığı tifo, tifüs, mantar hastalıkları, lyme hastalığı, haşereler ... devamı
Columbia Üniversitesi Irving Tıp Merkezi (CUIMC)’ndeki Radyolojik Araştırmalar Merkezi direktörü ve rady ... devamı
Bu nedenle çalışan nüfusun sağlığının ve refahının korunması, iş veriminin arttırılması ve tedavi ... devamı
Dezenfeksiyon Nedir?Mikroorganizmalar hemen hemen her yerde kendilerine yaşam alanı bulurlar. ... devamı