HABERLER

Su Analizlerinde En Çok Bakılan Mikroorganizmalar ve Önemi

En Çok Bakılan Mikroorganizmalar Su analizlerinde sıklıkla incelenen mikroorganizma grupları şunlardır:

... devamı

10 ay önce 1722 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde Kullanılan Hazır Besiyerleri ve Kullanım Alanları

Su Analizlerinde Kullanılan Hazır Besiyerleri

Su analizlerinde kullanılan hazır besiyerleri, genellikle suda bulun ... devamı

10 ay önce 1767 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün Önemi

Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün Önemi

Yanlış Sonuçlara Yol Açma: Hazır besiyerler ... devamı

11 ay önce 1339 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Meyve Sebze Yıkamada Klordioksit

Klordioksitin Sebze Yıkamada Kullanımının Faydaları:

Daha Temiz Sebzeler: Klordioksit, sebzelerin yüzeyin ... devamı

bir yıl önce 2059 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Membran Filtrasyon Sistemlerinin Çalışma Mantığı



Membran filtrasyon sistemlerinin çalışma mantığı şu şekildedir:

1. ... devamı

bir yıl önce 1811 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Oksidaz Testi Ne Zaman ve Hangi Mikroorganizmalara Yapılır?


Ne Zaman Yapılır?

Oksidaz testi genellikle, ilk bakteri izolasyonundan sonra ilk tanı testlerinden biri olar ... devamı

bir yıl önce 3364 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Klordioksit'in Gıda Üretiminde Kullanımı

Gıda endüstrisi, dünya genelinde sürekli olarak büyüyen ve değişen bir sektördür. ... devamı

2 yıl önce 2706 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Yoğurt Üretiminde Mikrobiyal Sorunların Önlemleri

Bu önlemler, yoğurt üretiminde mikrobiyal sorunları minimize etmek ve ürün kalitesini korumak için & ... devamı

2 yıl önce 2600 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Sülfit İndirgeyen Bakteriler ve Sülfit İndirgeyen Bakteri Analizi

Suda Sülfit İndirgeyen Bakteriler: Özellikler ve Önemi

Sülfit indirgeyen bakteriler, sucul ort ... devamı

2 yıl önce 4622 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Ürünlerinde Klordioksit Kullanımı

Kararlı klor dioksit, balık ve kabuklu deniz ürünleri üzerinde iyi bir antiseptik etkiye sahiptir. ... devamı

3 yıl önce 3089 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği

Sayı : 29261
TEBLİĞ
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından:
TÜRK GIDA KODEK ... devamı

3 yıl önce 5161 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kozmetikte Mikrobiyolojik Analizler ve ISO Standartları

Aerobik Mezofilik Bakteri Sayımı

Kozmetik ürünlerinde aerobik mezofilik bakteri sayımı ile kullanılan &# ... devamı

3 yıl önce 6045 Okunma Mikrobiyolojik Analiz