Pseudomonas aeruginosa ve Hastalıklar İnfeksiyon Çeşitliliği: P. ... devamı
Neden Suda Clostridium perfringens Analizi Yapılır?Fekal Kontaminasyonun Belirlenmesi: Clostridium perfring ... devamı
Suda Fekal Koliform Bakterisi Nedir?Fekal koliform bakteriler, sıcakkanlı hayvanların bağırsak sisteminde doğal o ... devamı
En Çok Bakılan Mikroorganizmalar Su analizlerinde sıklıkla incelenen mikroorganizma grupları şunlardır: ... devamı
Su Analizlerinde Kullanılan Hazır BesiyerleriSu analizlerinde kullanılan hazır besiyerleri, genellikle suda bulun ... devamı
Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün ÖnemiYanlış Sonuçlara Yol Açma: Hazır besiyerler ... devamı
Klordioksitin Sebze Yıkamada Kullanımının Faydaları: Daha Temiz Sebzeler: Klordioksit, sebzelerin yüzeyin ... devamı
Membran filtrasyon sistemlerinin çalışma mantığı şu şekildedir:1. ... devamı
Ne Zaman Yapılır?Oksidaz testi genellikle, ilk bakteri izolasyonundan sonra ilk tanı testlerinden biri olar ... devamı
Gıda endüstrisi, dünya genelinde sürekli olarak büyüyen ve değişen bir sektördür. ... devamı
Bu önlemler, yoğurt üretiminde mikrobiyal sorunları minimize etmek ve ürün kalitesini korumak için & ... devamı
Suda Sülfit İndirgeyen Bakteriler: Özellikler ve ÖnemiSülfit indirgeyen bakteriler, sucul ort ... devamı