Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok öneml ... devamı
a) Otel Yatak odaları Oda günlük temizlik kontrol formu, oda temizliği sonrasında ilgili ... devamı
1.MUTFAK GİRİŞLERİNDE HİJYEN PASPASI BULUNDURULMASI GEREKLİDİR. ... devamı
Bir otel işletmesi için mutfak; yemek kalitesi, yiyecek maliyeti ve hijyen olmak üzere üç fak ... devamı
UMUMİ HIFZISSIHHA KANUNU Kanun Numarası: 1593Kabul Tarihi: 24/4/1930Yayımlandığı R. ... devamı
Süt ve Süt Ürünlerinin Hayatımızdaki Yeri Nedir? Süt ve süt ürünleri d ... devamı
Soya, barbunya, bezelye, mercimek ve yer fıstığı gibi besinlerin de olduğu baklagiller ailesindendir. ... devamı
Gıda alerjisi, bir gıda bileşeninin (genellikle yapısal olarak tamamen parçalanmamış bir protein) emilimi ve bunun sonuc ... devamı
Balık alerjiniz varsa, her zaman yanınızda bir epinefrin oto enjektörü bulundurun. ... devamı
Fındık alerjisi nedir?Fındık deyince kabuklu fındık, kaju fıstığı, antep fıstığı, ceviz, pekan cevizi, badem, bre ... devamı
Badem, antioksidan özelliği olan, kolesterol seviyesini düşürebilen, kan şekerinin kontrolüne yardımcı ol ... devamı
İnek sütü proteinleri kazein ve whey proteinleri olmak üzere 2 grupta toplanır. ... devamı