Şişme sorunu, peynirlerin üretim sırasında hacimlerinin ve boşluk oranlarının artması sonucu oluşur. ... devamı
Kuskus, İrmik Avrupanın ve dünyanın önde gelen firması ZeuLab'ın üretmiş olduğu Proteon Express ... devamı
İlk olarak 3,2 g un tartıp 100 ml’lik kapaklı mezür içerisine alınır. ... devamı
2- Enstrümantal Metot ( Objektif Metot) Gıdaların duyusal özellikleri genel olarak görün ... devamı
“Etikette belirtilmesi zorunlu alerjen bileşenler Ek-8 listesinde yer almaktadır. ... devamı
Gün geçmiyor ki yeni bir alerji türü öğrenmeyelim. ... devamı
26.01. ... devamı
Oysa besin intoleransının gelişiminde besinlerin içeriklerine ya da sindirim sistemimizin daha ço ... devamı
Bakliyat adı verilen gruba hangi besinler girmektedir? Yer fıstığı, soya fasulyesi, kuru fasulye, yeşil fasulye, nohut, ... devamı
Klor dioksit gazı için üretilmiş tüpler kullanılarak ortamdaki miktarı tayin edilir. ... devamı
KLOR DİOKSİT NEDİR ? Klordioksit 1900’lü yıllardan bu yana dezenfektan olarak kullanılan bir oksida ... devamı
Klordioksit kullanımı ile sularda bulunan mikroorganizmalar yok edilerek hızlı ve kalıcı dezenfeksiyon sağlanmaktadır. ... devamı