Oksidaz Testi Nedir?Oksidaz testi, bir mikroorganizmanın oksidatif metabolizma yeteneğini değerlendiren bir tanı ... devamı
Temizlik Kontrolü: Gıda üretim tesislerinde, ekipmanların ve yüzeylerin temizliği kritik bir öneme sahipt ... devamı
Koliform Bakterileri ve E. ... devamı
Doğrulamanın Önemi : E. ... devamı
Sütlü tatlılar, içerdikleri süt, krema, yoğurt gibi süt ürünleri ile besleyici ve lezzetli ... devamı
Zeytin, sağlıklı yağlar, antioksidanlar ve diğer besin maddeleriyle dolu olan popüler bir gıdadır. ... devamı
LimonLimon, gıdaların raf ömrünü uzatmak için yaygın olarak kullanılan doğa ... devamı
Havadaki mikroorganizmalar, gıdaların işlenmesi, ambalajlanması ve depolanması sırasında gıdalara bulaşabilir. ... devamı
Şişme sorunu, peynirlerin üretim sırasında hacimlerinin ve boşluk oranlarının artması sonucu oluşur. ... devamı
Kuskus, İrmik Avrupanın ve dünyanın önde gelen firması ZeuLab'ın üretmiş olduğu Proteon Express ... devamı
İlk olarak 3,2 g un tartıp 100 ml’lik kapaklı mezür içerisine alınır. ... devamı
2- Enstrümantal Metot ( Objektif Metot) Gıdaların duyusal özellikleri genel olarak görün ... devamı