HABERLER

Gıda İşletmelerinde ATP Test Sistemlerinin Önemi ve Kullanım Avantajları

ATP Nedir ve Neden Önemlidir?   ATP (Adenozin Trifosfat), tüm canlı hücrelerde bulunan enerji taşıyıcı ... devamı

8 ay önce 1559 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et ve Et Ürünlerinde Yapılan Mikrobiyolojik Analizler ve Önemi

Toplam Aerobik Bakteri Yükü (PCA Agar ile):
Ürünlerde genel hijyen durumunu belirlemek ve mikrobiyal ... devamı

9 ay önce 1748 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Neden Laboratuvar Kurmalıyım? İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar ve Riskleri Önlemenin Yolları

Laboratuvar Kurmanın İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar:

Maliyet Avantajı:
Kendi laboratuvarınızı kurarak dış ... devamı

9 ay önce 1453 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et ve Et Ürünleri Sektöründe Mikrobiyoloji Laboratuvarı Kurulumunun Önemi

Et ve et ürünleri sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için hijyen ve kalite kontrol, ü ... devamı

9 ay önce 1419 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Antep Fıstığında Enterekok Tehlikesi: Doğal Korunma Yöntemleri

Enterekok Bakterilerinin Sebepleri

Enterekok bakterilerinin Antep fıstığında bulunması, birden fazla faktör&# ... devamı

11 ay önce 1561 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Meyve Sularında Koruyucu Kullanımı ve Türk Gıda Kodeksi

Türk Gıda Kodeksi'nde %100 Meyve Sularına Dair Düzenlemeler

Türk Gıda Kodeksi - Meyve Suyu ve Benze ... devamı

11 ay önce 1997 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

%100 Limon Suyu ve Nar Ekşisinde Kimyasal Koruyucuların Yasaklanması ve Doğal Koruma Yöntemleri

Doğal koruma yöntemlerine ek olarak, %100 limon suyu ve nar ekşisinin kendi içeriğinde bulunan doğal asitler de kor ... devamı

11 ay önce 2298 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Üretiminde BRC Standardı: Güvenliğin ve Kalitenin Anahtarı

BRC standardı, gıda üretim firmalarının güvenli bir şekilde üretim yapmasını sağlarken aynı zamanda müşte ... devamı

12 ay önce 1747 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki Etkileri


İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki Etkileri

Mikrobiyal Kontaminasyon Riskinin Artışı

... devamı

12 ay önce 1641 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği