Gıda sektöründe ürünlerin raf ömrünü uzatmak, hem üretici hem de tüketici aç ... devamı
1. ... devamı
Gıdaların mikrobiyolojik olarak bozulması, çeşitli mikroorganizmaların (bakteriler, küfler ve maya gibi) gıda i ... devamı
Natamisin Nedir ve Neden Tehlikeli? Natamisin, küf ve maya oluşumunu önlemek amacıyla gıdalarda koruyucu olara ... devamı
DiaNatura Base, içerdiği doğal antioksidan etkinlik sayesinde gıdaların bozulmasını geciktiriyor ve daha uzun süre ... devamı
Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Nasıl Kullanılır?Klordioksit uygulaması için, belirli konsantrasyonda kl ... devamı
Protein Kalıntı Testi Nedir?Protein kalıntı testi, gıdalarda ve çevresel yüzeylerde kalan protein kalın ... devamı
Koliformlar:Gram-negatif çubuk şeklindeki bakterilerdir. ... devamı
Protein Kalıntı Testi Nedir?Protein kalıntı testi, gıda işleme ortamlarındaki yüzeylerde kalan protein mikta ... devamı
Yağ kalitesini kontrol etmek için geleneksel yöntemler arasında laboratuvar analizleri ve titrasyon yöntemleri ... devamı
E. coli doğrulama test striplerinin faydaları şunlardır:Hızlı ve kolaydır. ... devamı
Oksidaz test stripleri, mikrobiyolojide kullanılan hızlı bir test aracıdır. ... devamı