HABERLER

Raf Ömrünü Uzatmada Paketleme Teknolojileri ve Mikrobiyolojik Analizlerin Önemi

Gıda sektöründe ürünlerin raf ömrünü uzatmak, hem üretici hem de tüketici aç ... devamı

8 ay önce 2064 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türkiye’de Gıda Bozulmalarının Mikrobiyolojik Nedenleri ve Önlem Yöntemleri

Gıdaların mikrobiyolojik olarak bozulması, çeşitli mikroorganizmaların (bakteriler, küfler ve maya gibi) gıda i ... devamı

8 ay önce 1631 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

E-235 Natamisin İçeren Gıda Ürünlerine Dikkat! Daha Etkili Doğalı Var

Natamisin Nedir ve Neden Tehlikeli? Natamisin, küf ve maya oluşumunu önlemek amacıyla gıdalarda koruyucu olara ... devamı

8 ay önce 1595 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Sektöründe Yeni Dönem: Raf Ömrünü Uzatan Çözüm DiaNatura Base ile Cezalardan Korunun!

DiaNatura Base, içerdiği doğal antioksidan etkinlik sayesinde gıdaların bozulmasını geciktiriyor ve daha uzun süre ... devamı

9 ay önce 1096 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Uygulaması

Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Nasıl Kullanılır?

Klordioksit uygulaması için, belirli konsantrasyonda kl ... devamı

bir yıl önce 2411 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Alerjen Kontrolünde, Protein Kalıntı Testi

Protein Kalıntı Testi Nedir?

Protein kalıntı testi, gıdalarda ve çevresel yüzeylerde kalan protein kalın ... devamı

bir yıl önce 1814 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Koliform / E. coli: Kapsamlı Bir İnceleme

Koliformlar:

Gram-negatif çubuk şeklindeki bakterilerdir. ... devamı

bir yıl önce 2038 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Protein Kalıntı Testinin Örneklerle İşletmelerde Kullanımı

Protein Kalıntı Testi Nedir?

Protein kalıntı testi, gıda işleme ortamlarındaki yüzeylerde kalan protein mikta ... devamı

bir yıl önce 2247 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Yağ Kalitesi Test Stribi : Yağ Kalitesi Test Şeridi : Yağ Kalitesi Test Kağıdı

Yağ kalitesini kontrol etmek için geleneksel yöntemler arasında laboratuvar analizleri ve titrasyon yöntemleri ... devamı

bir yıl önce 2502 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Escherichia coli Doğrulama Test Striplerinin Amacı ve Faydası


E. coli doğrulama test striplerinin faydaları şunlardır:

Hızlı ve kolaydır. ... devamı

bir yıl önce 2842 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Oksidaz Test Stripleri ve Oksidaz Testi

Oksidaz test stripleri, mikrobiyolojide kullanılan hızlı bir test aracıdır. ... devamı

bir yıl önce 3444 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği