HABERLER

Oksidaz Test Stripleri ve Oksidaz Testi

Oksidaz test stripleri, mikrobiyolojide kullanılan hızlı bir test aracıdır. ... devamı

bir yıl önce 3479 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Koliform/E.coli Analizinin Önemi

Koliform bakterileri, suyun fekal kirliliğini gösteren bir gösterge olarak kabul edilir. E. ... devamı

2 yıl önce 3359 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Protein Kalıntı Testinin Önemi

Protein Kalıntı Testinin Avantajları

Protein kalıntı testlerinin aşağıdaki avantajları vardır:

Hızlı ve ... devamı

2 yıl önce 3458 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türkiyede Gıda Güvenliği ve Denetimler

Gıda, insan sağlığı için temel bir öneme sahiptir. ... devamı

2 yıl önce 4517 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Oksidaz Test Stripleri : Mikrobiyolojide Kullanımı ve Önemi

Oksidaz Testi Nedir?

Oksidaz testi, bir mikroorganizmanın oksidatif metabolizma yeteneğini değerlendiren bir tanı ... devamı

2 yıl önce 5470 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyeninde Protein Kalıntı Testleri: Tanım ve Kullanım Amaçları

Temizlik Kontrolü: Gıda üretim tesislerinde, ekipmanların ve yüzeylerin temizliği kritik bir öneme sahipt ... devamı

2 yıl önce 2527 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Sütlü Tatlılarda Bozulmalar ve Koruyucular

Sütlü tatlılar, içerdikleri süt, krema, yoğurt gibi süt ürünleri ile besleyici ve lezzetli ... devamı

2 yıl önce 2798 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Zeytinlerde Koruyucu Kullanımı ve Zeytinlerin Raf Ömrünü Uzatma

Zeytin, sağlıklı yağlar, antioksidanlar ve diğer besin maddeleriyle dolu olan popüler bir gıdadır. ... devamı

2 yıl önce 3202 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Doğal Bitkisel Koruyucular, Doğal Gıda Koruyucuları


  Limon

Limon, gıdaların raf ömrünü uzatmak için yaygın olarak kullanılan doğa ... devamı

2 yıl önce 4671 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Üretimde Havadaki Mikrobiyal Yük

Havadaki mikroorganizmalar, gıdaların işlenmesi, ambalajlanması ve depolanması sırasında gıdalara bulaşabilir. ... devamı

2 yıl önce 3519 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği