HABERLER

Gıda Üretiminde BRC Standardı: Güvenliğin ve Kalitenin Anahtarı

BRC standardı, gıda üretim firmalarının güvenli bir şekilde üretim yapmasını sağlarken aynı zamanda müşte ... devamı

5 ay önce 950 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki Etkileri


İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki Etkileri

Mikrobiyal Kontaminasyon Riskinin Artışı

... devamı

5 ay önce 950 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

MSDS Belgesi Nedir?


Bir MSDS belgesi şu bilgileri içerir:

Kimyasal Maddenin Tanımı:
Ürünün adı, kimyas ... devamı

5 ay önce 1356 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Süt ve Süt Ürünleri Üretiminde Temizlik Validasyonu: Aşamalar, Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Kullanım Alanları

Temizlik Validasyonu Nedir?

Temizlik validasyonu, süt ve süt ürünleri üreten işletmelerde ... devamı

6 ay önce 955 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda İşletmelerinde Temizlik Validasyonu ve Önemi


Temizlik Validasyonu ile Elde Edilen Kazanımlar Gıda Güvenliği: Mikroorganizma, alerjen veya kimyasal kalıntı ... devamı

6 ay önce 1006 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Raf Ömrünü Uzatmada Paketleme Teknolojileri ve Mikrobiyolojik Analizlerin Önemi

Gıda sektöründe ürünlerin raf ömrünü uzatmak, hem üretici hem de tüketici aç ... devamı

7 ay önce 1878 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türkiye’de Gıda Bozulmalarının Mikrobiyolojik Nedenleri ve Önlem Yöntemleri

Gıdaların mikrobiyolojik olarak bozulması, çeşitli mikroorganizmaların (bakteriler, küfler ve maya gibi) gıda i ... devamı

7 ay önce 1479 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

E-235 Natamisin İçeren Gıda Ürünlerine Dikkat! Daha Etkili Doğalı Var

Natamisin Nedir ve Neden Tehlikeli? Natamisin, küf ve maya oluşumunu önlemek amacıyla gıdalarda koruyucu olara ... devamı

7 ay önce 1435 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Sektöründe Yeni Dönem: Raf Ömrünü Uzatan Çözüm DiaNatura Base ile Cezalardan Korunun!

DiaNatura Base, içerdiği doğal antioksidan etkinlik sayesinde gıdaların bozulmasını geciktiriyor ve daha uzun süre ... devamı

7 ay önce 1015 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği