Farklı küfler tarafından farklı mikotoksinler üretilmektedir. ... devamı
Çiğ kümes hayvanlarıKümes hayvanları satın alındıktan sonra bir günden iki güne kadar bu ... devamı
Akrilamid; Isıl işlem gören yiyeceklerde pişirme sonucunda doğal biçimde oluşan kimyasal bir bileşendir. ... devamı
AMAÇ ve KAPSAM Peynir çeşitlerinde titre edilebilir asitliği belirlemek. ... devamı
Sütlerde dehidratasyon yolu ile ısıl işlem sonucunda glukozdan 5-hidroksimetil-2-furfural oluşumu gerçekleşebilir. ... devamı
[DHTUBE=https://www.youtube. ... devamı
Çoğu zaman dikkatimizi çekmeyen ve artık düşünmeden her an kullandığımız küçük mikrop yuva ... devamı
En önemli maya türü bira mayası olarak bilinen, ekmek ve şarap yapımında kullanılan Saccharomyces Cerevisiae ... devamı
Bu Korona günlerinde hiç unutmamamız gereken bir konuyu tekrardan hatırladık : Hijyen Ancak hazırlıksız yak ... devamı
Ultraviyole Hava TemizlemeCOVID-19 veya diğer tanımı ile korona virüs ( SARS-CoV-2 ) olarak bilinen virü ... devamı
HİJYEN DENETİMİNİN FAYDALARI1 -Hijyen denetimleri işletmenin temizlik ve hijyenik yönden uygun ... devamı
Balıklarda meydana gelen bozulmanın hızı aşağıdaki faktörlere bağlıdır: Balık çeşi ... devamı