HABERLER

Su Ayak İzi Nedir? Gıdalarda Su Ayak İzi

Mavi su ayak izi; ürünün üretimi için gerekli olan yüzey veya yeraltı suyu miktarıdır. ... devamı

3 yıl önce 5676 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik


GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTESİNİN DENETİMİ VE
KONTROLÜNE DAİR YÖNETMELİK

BİRİNCİ BÖL ... devamı

3 yıl önce 9725 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Besin Güvenliği ve Hijyen

Hijyen Nedir?

Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

3 yıl önce 6073 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalarda Salmonella Spp. Aranması

Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür ... devamı

3 yıl önce 6265 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar

Salmonella:

Genellikle mide krampları ve diyare ile birlikte akut gastroenteritidisi içerir.S. ... devamı

3 yıl önce 7683 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyeni Yönetmeliği 2022


Gıda Hijyeni Yönetmeliği'ne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.. ... devamı

3 yıl önce 7901 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ICP-MS (İndüktif Olarak Eşleştirilmiş Plazma - Kütle Spektrometresi)


İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edeb ... devamı

3 yıl önce 6432 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Soğuk Zincir ve Önemi - Gıda Soğuk Zİnciri Koruma

Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok öneml ... devamı

3 yıl önce 9585 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Otel Hijyen Sertifikası için Gereklilikler

    a) Otel Yatak odaları
Oda günlük temizlik kontrol formu, oda temizliği sonrasında ilgili ... devamı

3 yıl önce 4813 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Endüstride Mutfak Hijyen Kuralları


1.MUTFAK GİRİŞLERİNDE HİJYEN PASPASI BULUNDURULMASI GEREKLİDİR. ... devamı

3 yıl önce 12004 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Otellerde Hijyen ve Gıda Güvenliği


 Bir otel işletmesi için mutfak; yemek kalitesi, yiyecek maliyeti ve hijyen olmak üzere üç fak ... devamı

3 yıl önce 6597 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Hijyen Eğitim Yönetmeliği - Hijyen Kontrol Kiti - Otellerde Hijyen


  UMUMİ HIFZISSIHHA KANUNU Kanun Numarası: 1593
Kabul Tarihi: 24/4/1930
Yayımlandığı R. ... devamı

3 yıl önce 5847 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği