2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta, Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı düzenlendi. ... devamı
Bu yazımızda seracılığın ne olduğu, yararları, sera tipleri hakkında bilgileri derledik. ... devamı
İşyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan işletmeyi çalıştırmak mümkün değildir. ... devamı
Kırmızı kabuklu Antep fıstığına yeni standart getirildi. ... devamı
Sterilizasyon ve dezenfeksiyon kelimeleri anlamsal olarak farklı olmasına rağmen sıklıkla aynı anlamdaymış gibi algılanır. ... devamı
Çiğ sütün hijyenik üretimi ile ilgili hazırladığımız yazı dizisinin bu ilk kısmında hayvanların barındığı ... devamı
Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği'nde değişiklik yapılmasına dair tebliğ geçtiğimiz g ... devamı
Siyah pirinç, Oryza sativa L. 'nin bir türüdür. ... devamı
Ihlamur Bitkisinin Özellikleri Günümüzde hala önemli olan ve yaşamsal değer taşıyan b ... devamı
Geçtiğimiz günlerde bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, peynirlerin tebliğin öngördü ... devamı
Çiftlikte Kesilen Küçük Miktarlardaki Kanatlı ve Tavşanımsı Etlerinin Doğrudan Arzına Dair Yönetme ... devamı
İrmik veya una yumurta eklenerek elde edilen kuru hamurdan yapılan yemeğe makarna denir. ... devamı