HABERLER

Bentonit Kilinde Aktif Klordioksit ile Dezenfeksiyon: Daha Etkili ve Daha Ucuz

Bentonit kilinin Aktif Klordioksit ile dezenfekte edilmesi, gamma sterilizasyonuna göre daha etkin ve maliyet açısından çok d ... devamı

6 sa. önce 26 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kil Hammaddesinde Aktif Klordioksit Dezenfeksiyonunun Kritik Önemi

Google Açıklama Metni: Kozmetik ve kimya sektörlerinde kullanılan kil hammaddesinin Aktif Klordioksit ile dezenfeksiyonunun ö ... devamı

2 gün önce 67 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Protein Bar, Kuruyemiş Bar ve Sağlıklı Fonksiyonel Bar Üretiminde Mikrobiyolojik Tehlikeler ve Önlemler

Protein bar, kuruyemiş bar ve sağlıklı fonksiyonel bar üretiminde yaşanan mikrobiyolojik tehlikeler nelerdir? Üreticilerin ka ... devamı

7 gün önce 143 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Oteller ve Restoranlar İçin Hijyen Doğrulamasında ATP Testi Kullanımı

Otel ve restoranlarda hijyenin bilimsel olarak doğrulanması ATP test kitleriyle artık çok daha kolay! Bu makalede, ATP testin ... devamı

16 gün önce 214 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Doğal Meyve ve Sebze Suları Üretiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler ve DiaNatura Base’in Rolü

Doğal meyve ve sebze suları üretiminde kalite, hijyen ve raf ömrü için DiaNatura Base doğal koruyucunun faydalarını keşfedin. ... devamı

21 gün önce 196 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ATP Test Kitlerinin Çalışma Mantığı ve Hijyen Denetimindeki Rolü

ATP test kitleri nasıl çalışır? Hijyen denetiminde ATP test cihazlarının sağladığı avantajlar, çalışma prensibi ve Diatek’in ... devamı

29 gün önce 258 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ATP Kiti ve Cihazlarının Kullanım Alanları ve Üretici Firmalara Sağladığı Faydalar

ATP kitleri ve ölçüm cihazlarının hijyen kontrolündeki önemi, kullanım alanları ve üretici firmalara sağladığı avantajları ke ... devamı

bir ay önce 328 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Helal Belgesi Almak İsteyen Hijyen Ürünü Üreticileri İçin Rehber: Gereklilikler ve Yetkili Kurumlar

Helal belgesi almak isteyen sıvı sabun, sabun, dezenfektan ve hijyen ürünleri üreticileri için hazırlanmış bu kapsamlı rehber ... devamı

bir ay önce 344 Okunma Diğer Ürünler

Gıda İşletmelerinde ATP Test Sistemlerinin Önemi ve Kullanım Avantajları

Gıda üretiminde hijyen kontrolü artık saniyeler içinde mümkün! ATP test sistemleriyle yüzeylerdeki organik kalıntıları anında ... devamı

2 ay önce 590 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Laboratuvarlarında Analiz Yapılırken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Gıda mühendisleri için laboratuvar analizlerinde kritik hijyen ve güvenlik kurallarını keşfedin. ... devamı

3 ay önce 660 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Poşetli Ekmek Üretiminde ve Sonrasında Oluşabilecek Kontaminasyon Sorunları ve Çözüm Yolları

Poşetli ekmek üretimindeki kontaminasyon kaynaklarını ve önleyici çözüm yollarını keşfedin. ... devamı

3 ay önce 566 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et ve Et Ürünlerinde Yapılan Mikrobiyolojik Analizler ve Önemi

Et ve et ürünlerinde yapılan mikrobiyolojik analizler nelerdir? Salmonella, E. ... devamı

3 ay önce 868 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği