HABERLER

ATP Testlerinde Numune Alma: Basit, Adım Adım Uygulama Rehberi

ATP hijyen testlerinde numune alma yönteminin neden önemli olduğunu, farklı sektörlerde RLU değerlerini ve Diatek ATP Kitleri ... devamı

Salam, Sosis, Sucuk Üretim Teknikleri ve Teknolojileri

Salam, sosis ve sucuk üretiminde modern teknikler: hammadde yönetimi, emülsifikasyon, fermantasyon/ısıl işlem, hava–su–yüzey ... devamı

8 gün önce 142 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Salça Üretim Teknikleri ve Teknolojileri

Salça üretiminde modern teknikler ve teknolojiler: hammadde kabul ve yıkamadan hot-break/cold-break enzim kontrolüne, vakumlu ... devamı

22 gün önce 250 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Peynir Üretim Teknikleri ve Teknolojileri

Peynir üretiminde modern teknikler ve teknolojiler: süt standardizasyonu, pastörizasyon, starter kültür yönetimi, pıhtılaştır ... devamı

29 gün önce 296 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Yoğurt Üretim Teknikleri ve Teknolojileri

Yoğurt üretiminde modern teknikler ve ekipmanlar: pastörizasyon, homojenizasyon, starter kültür yönetimi, aseptik dolum, CIP/ ... devamı

bir ay önce 357 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Laboratuvar ve Saha Çalışmalarında Numune Alma Teknikleri

Laboratuvar ve saha çalışmalarında mikrobiyolojik analizlerin güvenilirliği için numune alma tekniklerini, adım adım uygulama ... devamı

bir ay önce 460 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kaliteli Su Analizi İçin Hypet Aqua ve DiaFilter Filtre Kağıtlarının Rolü

Hypet Aqua besiyerleri ve DiaFilter filtre kağıtlarıyla suyun mikrobiyolojik analizinde yüksek hassasiyet, tekrarlanabilirlik ... devamı

2 ay önce 481 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Toplam Kalite Yönetiminde Mikrobiyolojik Analizlerin Önemi

Toplam Kalite Yönetiminde mikrobiyolojik analizlerin önemini ve süreçlerinizde güvenliği nasıl artıracağınızı keşfedin; Hytec ... devamı

2 ay önce 536 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kuru Meyve ve Sebze Üretiminde Yeni Dönem: DiaNatura Base

DiaNatura Base, kuru meyve ve sebze üretiminde doğal renk koruma sağlar. ... devamı

2 ay önce 472 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Neden Protein Kalıntı Testi, Mikrobiyolojik İzleme Kadar Önemlidir?

Hijyen kontrolünde protein kalıntı testi neden mikrobiyolojik izleme kadar önemlidir? Protein kalıntılarının mikrobiyolojik r ... devamı

3 ay önce 529 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

E.coli Su Testi Nasıl Yapılır? Ofislerde Hızlı ve Güvenilir Çözüm, Ofislerde Su Hijyeni

Kurumsal firmalar için içme suyunun hijyen kontrolünde hızlı ve pratik çözüm: Suda Koliform/E.coli Tespit Kiti. ... devamı

3 ay önce 628 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Oteller ve Turizm Tesislerinde VeriTech Protein Kalıntı Test Kiti ile Misafir Güvenliği

Oteller ve turizm tesislerinde hijyen standartlarını yükselten VeriTech Protein Kalıntı Test Kiti ile hızlı ve güvenilir temi ... devamı

3 ay önce 605 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği