HABERLER

Gıda Güvenliğinde Yetki ve Sorumluluklar

Bu kanunun amacı, gıda güvenliğinin temini, her türlü gıda maddesinin ve gıda ile temasta bulunan madde ve malzemelerin tekni ... devamı

7 yıl önce 5918 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliği İçin Dünya Sağlık Örgütünün 10 Altın Kuralı

Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) Altın Kuralları ... devamı

7 yıl önce 10479 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalar ve Gıda İşletmeleri İçin Standart Operasyon Prosedürleri

Personel Hijyeni, Gıdaların İş Akışı, Tüketici İletişimi, Gıdalarda prosedür, Gıda Güvenliği, HACCP Eğitimi ... devamı

7 yıl önce 6292 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kanatlı Hayvan Eti ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinin Çalışma ve Denetleme Esaslarına Dair Yönetmelik

Kanatlı Hayvan Eti ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinin Çalışma ve Denetleme Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Ya ... devamı

7 yıl önce 6194 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği

Bu Tebliğin amacı ; Gıda maddelerinin mikrobiyolojik sınırlarını belirlemektir. ... devamı

7 yıl önce 16269 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar

Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar ... devamı

7 yıl önce 12184 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Üretim Tesislerindeki Ortam Havasının Önemi

Bioaerosol olarak da bilinen bu mikroorganizmalar gıda üretim aşamasında gıdalara, çalışanlara ve ortamda bulunan alet-ekipma ... devamı

7 yıl önce 5931 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavuklarda Yumurta Verimi Neden Düşer ? Nasıl Artar ?

Tavuklarda yumurta verimi pek çok faktöre bağlıdır. Yumurta veriminin azalmasının nedenleri şu başlıklarda incelenebilir: ... devamı

7 yıl önce 71076 Okunma Diğer Ürünler

Çapraz kontaminasyon nedir, nasıl oluşur ve nasıl önleriz?

Çapraz kontaminasyon, zararlı bakteri ve virüslerin kontamine bir yüzeyden başka bir yüzeye geçişidir. ... devamı

7 yıl önce 24072 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Laboratuvarlarda iş sağlığı ve güvenliği

Laboratuvarlarda İş Sağlığı ve Güvenliği ... devamı

7 yıl önce 12698 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar ... devamı

7 yıl önce 42933 Okunma Mikrobiyolojik Analiz