HABERLER

Gıda Ambalajlarında Yeni Düzenleme

Gıdayla temas eden madde ve malzemelere ilişkin risk değerlendirme prosedürleri hazırlandı. ... devamı

7 yıl önce 3112 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Bozuk Gıdalarda Uyarı Veren Cihaz

(NFC) etiketlerini kullanarak bozuk gıdalar konusunda sizi uyaran cihaz geliştirildi. ... devamı

7 yıl önce 5548 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Süt ve Süt Ürünlerinde Yapılan Tağşişler

Günlük süt uygun şartlarda muhafaza edilmez ise tazeliğini kaybeder, üreticiler süte az miktarda karbonat karıştırarak süttek ... devamı

7 yıl önce 16377 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalardaki Tuza Yakın Takip

Tarım ve Orman Bakanlığınca yapılan çalışmayla yıl sonundan itibaren hazır ambalajlı gıdalarda tuz miktarlarının belirtilmesi ... devamı

7 yıl önce 4815 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Katkı Maddeleri 2019 Yeni Yönetmelik

Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri ile ilgili 2 adet yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. ... devamı

7 yıl önce 6600 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Kaynaklı Salmonella İnfeksiyonları

salmonella, gıda salmonella, gıda kaynaklı salmonella, salmonella infeksiyon, infeksDünya genelinde alınan önlemler ve kontro ... devamı

7 yıl önce 10030 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Beyaz Et Tesislerinde Hijyen, Sanitasyon ve GMP'nin önemi

Hijyen uygulamaları GMP (İyi Üretim Uygulamaları )’ nin önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. ... devamı

7 yıl önce 6281 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Ambalaj Malzemeleri Ve Ambalaj Malzemeleri İle İlgili Yasal Düzenlemeler

ambalajlama, ambalaj tebliTürk Gıda Kodeksi Yönetmeliği’nde bulunan ambalajlama kuralları şöylediğ, ambalaj yasal düzenleme, ... devamı

7 yıl önce 53616 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Güvenliğinde Yetki ve Sorumluluklar

Bu kanunun amacı, gıda güvenliğinin temini, her türlü gıda maddesinin ve gıda ile temasta bulunan madde ve malzemelerin tekni ... devamı

7 yıl önce 6071 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliği İçin Dünya Sağlık Örgütünün 10 Altın Kuralı

Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) Altın Kuralları ... devamı

7 yıl önce 10721 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalar ve Gıda İşletmeleri İçin Standart Operasyon Prosedürleri

Personel Hijyeni, Gıdaların İş Akışı, Tüketici İletişimi, Gıdalarda prosedür, Gıda Güvenliği, HACCP Eğitimi ... devamı

7 yıl önce 6469 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kanatlı Hayvan Eti ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinin Çalışma ve Denetleme Esaslarına Dair Yönetmelik

Kanatlı Hayvan Eti ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinin Çalışma ve Denetleme Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Ya ... devamı

7 yıl önce 6627 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği