HABERLER

Gıda Katkı Maddeleri 2019 Yeni Yönetmelik

Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri ile ilgili 2 adet yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. ... devamı

6 yıl önce 6270 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Kaynaklı Salmonella İnfeksiyonları

salmonella, gıda salmonella, gıda kaynaklı salmonella, salmonella infeksiyon, infeksDünya genelinde alınan önlemler ve kontro ... devamı

6 yıl önce 9208 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Beyaz Et Tesislerinde Hijyen, Sanitasyon ve GMP'nin önemi

Hijyen uygulamaları GMP (İyi Üretim Uygulamaları )’ nin önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. ... devamı

7 yıl önce 5957 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Ambalaj Malzemeleri Ve Ambalaj Malzemeleri İle İlgili Yasal Düzenlemeler

ambalajlama, ambalaj tebliTürk Gıda Kodeksi Yönetmeliği’nde bulunan ambalajlama kuralları şöylediğ, ambalaj yasal düzenleme, ... devamı

7 yıl önce 49448 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Güvenliğinde Yetki ve Sorumluluklar

Bu kanunun amacı, gıda güvenliğinin temini, her türlü gıda maddesinin ve gıda ile temasta bulunan madde ve malzemelerin tekni ... devamı

7 yıl önce 5745 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliği İçin Dünya Sağlık Örgütünün 10 Altın Kuralı

Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) Altın Kuralları ... devamı

7 yıl önce 10242 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalar ve Gıda İşletmeleri İçin Standart Operasyon Prosedürleri

Personel Hijyeni, Gıdaların İş Akışı, Tüketici İletişimi, Gıdalarda prosedür, Gıda Güvenliği, HACCP Eğitimi ... devamı

7 yıl önce 6129 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kanatlı Hayvan Eti ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinin Çalışma ve Denetleme Esaslarına Dair Yönetmelik

Kanatlı Hayvan Eti ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinin Çalışma ve Denetleme Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Ya ... devamı

7 yıl önce 5786 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği

Bu Tebliğin amacı ; Gıda maddelerinin mikrobiyolojik sınırlarını belirlemektir. ... devamı

7 yıl önce 15465 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar

Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar ... devamı

7 yıl önce 11758 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Üretim Tesislerindeki Ortam Havasının Önemi

Bioaerosol olarak da bilinen bu mikroorganizmalar gıda üretim aşamasında gıdalara, çalışanlara ve ortamda bulunan alet-ekipma ... devamı

7 yıl önce 5776 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavuklarda Yumurta Verimi Neden Düşer ? Nasıl Artar ?

Tavuklarda yumurta verimi pek çok faktöre bağlıdır. Yumurta veriminin azalmasının nedenleri şu başlıklarda incelenebilir: ... devamı

7 yıl önce 69642 Okunma Diğer Ürünler