HABERLER

Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği

Bu Tebliğin amacı ; Gıda maddelerinin mikrobiyolojik sınırlarını belirlemektir. ... devamı

7 yıl önce 17105 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar

Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar ... devamı

7 yıl önce 12528 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Üretim Tesislerindeki Ortam Havasının Önemi

Bioaerosol olarak da bilinen bu mikroorganizmalar gıda üretim aşamasında gıdalara, çalışanlara ve ortamda bulunan alet-ekipma ... devamı

7 yıl önce 6051 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavuklarda Yumurta Verimi Neden Düşer ? Nasıl Artar ?

Tavuklarda yumurta verimi pek çok faktöre bağlıdır. Yumurta veriminin azalmasının nedenleri şu başlıklarda incelenebilir: ... devamı

7 yıl önce 72417 Okunma Diğer Ürünler

Çapraz kontaminasyon nedir, nasıl oluşur ve nasıl önleriz?

Çapraz kontaminasyon, zararlı bakteri ve virüslerin kontamine bir yüzeyden başka bir yüzeye geçişidir. ... devamı

7 yıl önce 24762 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Laboratuvarlarda iş sağlığı ve güvenliği

Laboratuvarlarda İş Sağlığı ve Güvenliği ... devamı

7 yıl önce 12997 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar ... devamı

7 yıl önce 46462 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Escherichia coli ve Coliform Bakterilerin Araştırılması ve Sayımı

Escherichia coli ve Coliform Bakterilerin Araştırılması ve Sayımı ve Membran Filtreleme Yöntemi ... devamı

7 yıl önce 9363 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

SALKONDER Salçalara Dikkat Çekti

Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği (SALKONDER) son günlerde medyada yer alan hileli salça haberlerine y ... devamı

7 yıl önce 6115 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Raf Ömürleri ve Bozulmaları

Gıda Raf Ömürleri ve Bozulmaları ... devamı

7 yıl önce 31929 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İş Hijyeni Değerlendirme Testi

İş Hijyeni Testi, Personel Hijyeni Testi, 10 Sorudan ibaret kurumsal firmalar için. ... devamı

7 yıl önce 26870 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği