HABERLER

Suda Escherichia coli ve Coliform Bakterilerin Araştırılması ve Sayımı

Escherichia coli ve Coliform Bakterilerin Araştırılması ve Sayımı ve Membran Filtreleme Yöntemi ... devamı

7 yıl önce 9020 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

SALKONDER Salçalara Dikkat Çekti

Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği (SALKONDER) son günlerde medyada yer alan hileli salça haberlerine y ... devamı

7 yıl önce 5978 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Raf Ömürleri ve Bozulmaları

Gıda Raf Ömürleri ve Bozulmaları ... devamı

7 yıl önce 30883 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İş Hijyeni Değerlendirme Testi

İş Hijyeni Testi, Personel Hijyeni Testi, 10 Sorudan ibaret kurumsal firmalar için. ... devamı

7 yıl önce 26497 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Küflenme Nedir? Nerelerde Oluşur?

Küflenme Nedir? Nerelerde Oluşur? ... devamı

7 yıl önce 31612 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Personel Hijyeni ve Ortam Hijyeni

Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

7 yıl önce 14531 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler (3. Bölüm)

Gıdalar çok çeşitli mikroorganizma gruplarını içerebilmektedir. ... devamı

7 yıl önce 19655 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Patojen Bakteriler (2. Bölüm)

Gıdalar çok çeşitli mikroorganizma gruplarını içerebilmektedir. ... devamı

7 yıl önce 10792 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Aktif Ambalajlama Teknolojisi

Gıdanın kalitesini ve tazeliğini korumada seçilen ambalajın veya ambalaj teknolojisinin gıdaya uygunluğu büyük önem taşımakta ... devamı

7 yıl önce 21843 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Patojen Bakteriler (1. Bölüm)

Gıdalar çok çeşitli mikroorganizma gruplarını içerebilmektedir. ... devamı

7 yıl önce 20193 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Toplam Kül Tayini

Gıdalarda yapılan kimyasal analizlerden biri içerikteki inorganik maddeyi hesaplamada kullanılan toplam kül analizidir. ... devamı

8 yıl önce 44002 Okunma Mikrobiyolojik Analiz