Sürünüzün akarlar tarafından ilk defa istila edilmesi korkutucu bir deneyim olabilir. ... devamı
Gram (-) bir bakteri olan Salmonella gallinarum’un neden olduğu, genellikle tavuk ve hindilerde rastlanan, akut ve kronik sey ... devamı
Besinlerde genel olarak fazla miktarda bulunan karbonhidrat nişasta olup, bu besinlerin glisemik indekslerini etkileyen başlı ... devamı
Pullorum hastalığı spesifik etkeni Salmonella pullorum ‘dur. ... devamı
Gut yetişkin tavuk ve hindilerde görülen etiyolojisi aydınlatılamamış, böbreklerde ve kalpte üratların birikmesi ile karakter ... devamı
Akrilamid, ilk kez 1893 yılında Almanya’da Christian Moureau tarafından kimyasal bir bileşik olarak bulunmuştur. ... devamı
Küflerin insanların sağlığını tehdit ettiği yapılan çalışmalarla saptanmıştır. ... devamı
2017 yılında Türk Gıda Kodeksi tarafından yumurta tebliği oluşturuldu. ... devamı
Önemli Tavuk Hastalıları ... devamı
Gıdaların Kullanım Ömürleri ... devamı
Serbest sistem gezen tavuk beslemek, hiç yem verilmeyeceği anlamına gelmemektedir. ... devamı
Homojenizasyon Süt, emülsiyon halinde bulunan bir sıvıdır. ... devamı