HABERLER

Tavuk Hastalıları ve Önlemler

Önemli Tavuk Hastalıları ... devamı

5 yıl önce 11190 Okunma Diğer Ürünler

Gıdaların Kullanım Ömürleri

Gıdaların Kullanım Ömürleri ... devamı

5 yıl önce 5234 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Salma Tavukçulukta Yem Verilir mi?

Serbest sistem gezen tavuk beslemek, hiç yem verilmeyeceği anlamına gelmemektedir. ... devamı

5 yıl önce 10679 Okunma Diğer Ürünler

Sütte Homojenizasyon

Homojenizasyon Süt, emülsiyon halinde bulunan bir sıvıdır. ... devamı

5 yıl önce 5693 Okunma Diğer Ürünler

Akrilamid Nedir ?

Akrilamid; Isıl işlem gören yiyeceklerde pişirme sonucunda doğal biçimde oluşan kimyasal bir bileşendir. ... devamı

5 yıl önce 11550 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Buzağılarda Beslenme İçin Altın Kurallar

Sağlıklı buzağıların yetiştirilmesi, gelecekteki sürülerin yüksek üretime sahip olmasını sağlamak için anahtar bir bileşendir ... devamı

5 yıl önce 11506 Okunma Diğer Ürünler

Peynirde Asitlik Tayini

Peynir çeşitlerinde titre edilebilir asitliği belirlemek. ... devamı

5 yıl önce 12322 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tavuklarda Viral Enfeksiyonlar

NEWCASTLE (Yalancı Veba), AVİAN İNFLUENZA (Veba), İNFECTİOUS BRONCHİTİS (Enfeksiyoz Bronşitis), AVİAN ENCEPHALOMİYELİTİS EPİ ... devamı

5 yıl önce 4348 Okunma Diğer Ürünler

Süt ve Süt Ürünlerinde HMF Oluşumu

Sütlerde dehidratasyon yolu ile ısıl işlem sonucunda glukozdan 5-hidroksimetil-2-furfural oluşumu gerçekleşebilir. ... devamı

5 yıl önce 7886 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Mağazalarda Korona Önlemleri : UV Sterilizasyon

Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan alışveriş merkezleri ve mağazalar, 11 Mayıs tarihinden itibaren tekrar ... devamı

5 yıl önce 6030 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tavuklarda Çiçek Hastalığı

Çiçek hastalığı tavuklarda ve diğer kanatlılarda sık görülen enfeksiyöz hastalıklardan birisidir. ... devamı

5 yıl önce 18717 Okunma Diğer Ürünler