HABERLER

Gıda Üretiminde BRC Standardı: Güvenliğin ve Kalitenin Anahtarı

BRC standardı, gıda üretim firmalarının güvenli bir şekilde üretim yapmasını sağlarken aynı zamanda müşte ... devamı

2 ay önce 409 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

MSDS Belgesi Nedir?


Bir MSDS belgesi şu bilgileri içerir:

Kimyasal Maddenin Tanımı:
Ürünün adı, kimyas ... devamı

2 ay önce 725 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Fekal Streptokokların Önemi ve İşletmeler İçin Gerekliliği


Fekal Streptokoklar Neden Önemlidir?

Fekal Kontaminasyonun Göstergesi: Fekal streptokoklar, su kay ... devamı

4 ay önce 800 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Legionella Analizi: Neden Bu Kadar Önemli?

Legionella Nedir ve Neden Tehlikelidir?

Legionella, doğal ortamlarda bulunan ancak uygun koşullarda hızlıca ç ... devamı

5 ay önce 752 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde Pseudomonas aeruginosa Neden Aranır?

Pseudomonas aeruginosa ve Hastalıklar İnfeksiyon Çeşitliliği: P. ... devamı

5 ay önce 859 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Clostridium perfringens Analizi


Neden Suda Clostridium perfringens Analizi Yapılır?

Fekal Kontaminasyonun Belirlenmesi: Clostridium perfring ... devamı

5 ay önce 826 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Fekal Koliform Bakterisi

Suda Fekal Koliform Bakterisi Nedir?

Fekal koliform bakteriler, sıcakkanlı hayvanların bağırsak sisteminde doğal o ... devamı

5 ay önce 1014 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kivi Ağaçlarında Nematod Zararı ve Klordioksit'in Etkisi

Nematodun Kivi Ağaçlarına Etkileri ve Zararları

Nematodlar, toprakta yaşayan mikroskobik solucan benzeri canl ... devamı

7 ay önce 1116 Okunma Diğer Ürünler

Domates Midilyosu Klordioksit Kullanımı

Domates mildiyosu, domates yetiştiriciliğinde verim kaybına neden olan en önemli mantar hastalıklarından biridir. ... devamı

8 ay önce 1232 Okunma Diğer Ürünler

Pas Hastalığı ve Klordioksit ile Tedavisi

Pas hastalığının belirtileri:

Yaprakların üst ve alt kısımlarında kahverengi veya sarımsı lekeler
Lekele ... devamı

8 ay önce 2003 Okunma Diğer Ürünler