Kurutma yöntemleri:1. ... devamı
Gıda güvenliği nedir? Gıda güvenliği kavramı “gıdanın hazırlanması ya da yenmesi sırasında tü ... devamı
İşte, Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları (HACCP, Hazard Analysis and Critical Control Points) kavramı bu ihtiyaca si ... devamı
Temizlik İşlemi:Dezenfeksiyon öncesi yapılan bir işlem olup yüzeylerde bulunan çeşitli kir maddele ... devamı
Çoğu gıda zehirlenmesi olaylarına, hızla çoğalan bakteriler yol açar. ... devamı
Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Bozulmalar Taze et kimyasal ve fiziksel özellikleri nedeniyle mik ... devamı
BESİ YOĞUN TAM YEMLERİSığır Besi Yoğun Tam YemleriSığır Besi Başlangıç Yoğun Tam Yemi: Bu ... devamı
Botulizm Nedir?Clostridium botulinum toksininin neden olduğu bir hastalıktır. ... devamı
Gıdaların dondurularak saklanması muhafaza yöntemleri arasında ürünün taze haline en yakın olandır. ... devamı
Türkiye’de 1 hektarlık ekili alanda 2015’te 1,63 kilo tarım ilacı kullanılırken, bu rakamın 2,1 kiloya ulaşt ... devamı
PROBİYOTİK NEDİR?Probiyotikler, sindirim sisteminde belli sayılarda bulunan ve temel beslenmenin yanında sağlık a ... devamı
İzmir’de düzenlenen 2. Ulusal Sütçülük Kongresi Sonuç Bildirgesi yayımlandı. ... devamı