HABERLER

Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar


  GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ’NİN FELSEFESİ Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliğimiz, 29 ... devamı

5 yıl önce 9006 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Çapraz kontaminasyon nedir, nasıl oluşur ve nasıl önleriz?

- Çalışanlar
Yıkanmamış eller
- Çalışma yüzeyleri
Kirli kesme tahtaları
Tezgahlar
- E ... devamı

5 yıl önce 17948 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

AB Hijyen Standartları Projesi


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından "Çiftçilerin ve Gıda İşleyicilerinin IPARD Des ... devamı

5 yıl önce 5069 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

SALKONDER Salçalara Dikkat Çekti

Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği (SALKONDER) son günlerde medyada yer alan hileli salç ... devamı

5 yıl önce 4492 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Raf Ömürleri ve Bozulmaları

 Diatek tarafından üretilen Dia Natura Base ürününü ürünlerinizi korumada ve raf &# ... devamı

5 yıl önce 20080 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tehlikeli Gıda Katkı Maddeleri

15 Tehlikeli Gıda Katkı Maddesi: Allerji, Astım, Beyin hasarı, Kanser Oluşturabilen Bu Şaibeli Katkı Maddelerine Gerçekt ... devamı

5 yıl önce 13417 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Personel Hijyeni ve Ortam Hijyeni

Hijyen Nedir?  Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

5 yıl önce 11073 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Organik Tarım

  Organik tarım ekolojik sistemde hatalı uygulamalar sonucu kaybolan doğal dengeyi yeniden kurmaya yönelik olarak ... devamı

7 yıl önce 6714 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Fipronil Nedir?

    Avrupa'nın bazı ülkelerinde yumurtalara fipronil maddesinin karışması ile ilgili haberler gündemde ... devamı

7 yıl önce 12302 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Sofralık Zeytin Depolama


  Mamul ürün deposu, ambalaja alınan zeytinlerin son tüketiciye ulaşana kadar fiziksel veya ki ... devamı

7 yıl önce 7956 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği