HABERLER

ATP Kiti ve Cihazlarının Kullanım Alanları ve Üretici Firmalara Sağladığı Faydalar

ATP kitleri ve ölçüm cihazlarının hijyen kontrolündeki önemi, kullanım alanları ve üretici firmalara sağladığı avantajları ke ... devamı

2 gün önce 69 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Helal Belgesi Almak İsteyen Hijyen Ürünü Üreticileri İçin Rehber: Gereklilikler ve Yetkili Kurumlar

Helal belgesi almak isteyen sıvı sabun, sabun, dezenfektan ve hijyen ürünleri üreticileri için hazırlanmış bu kapsamlı rehber ... devamı

9 gün önce 133 Okunma Diğer Ürünler

Gıda İşletmelerinde ATP Test Sistemlerinin Önemi ve Kullanım Avantajları

Gıda üretiminde hijyen kontrolü artık saniyeler içinde mümkün! ATP test sistemleriyle yüzeylerdeki organik kalıntıları anında ... devamı

24 gün önce 352 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Laboratuvarlarında Analiz Yapılırken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Gıda mühendisleri için laboratuvar analizlerinde kritik hijyen ve güvenlik kurallarını keşfedin. ... devamı

bir ay önce 450 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Poşetli Ekmek Üretiminde ve Sonrasında Oluşabilecek Kontaminasyon Sorunları ve Çözüm Yolları

Poşetli ekmek üretimindeki kontaminasyon kaynaklarını ve önleyici çözüm yollarını keşfedin. ... devamı

2 ay önce 425 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et ve Et Ürünlerinde Yapılan Mikrobiyolojik Analizler ve Önemi

Et ve et ürünlerinde yapılan mikrobiyolojik analizler nelerdir? Salmonella, E. ... devamı

2 ay önce 588 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Neden Laboratuvar Kurmalıyım? İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar ve Riskleri Önlemenin Yolları

Laboratuvar kurulumu işletmenize ne kazandırır? Üretim maliyetlerini azaltmak, kalite kontrolünü artırmak ve yasal cezalardan ... devamı

2 ay önce 599 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et ve Et Ürünleri Sektöründe Mikrobiyoloji Laboratuvarı Kurulumunun Önemi

Et ve et ürünleri üreticileri için mikrobiyoloji laboratuvarı kurulumu ile hijyen ve kaliteyi en üst seviyeye çıkarın! ISO 22 ... devamı

2 ay önce 589 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kozmetik Üreticileri İçin Mikrobiyoloji Laboratuvarı Kurulumu – GMP, ISO 22716 ve FDA Standartlarına Uygun Çözüm

Kozmetik üreticileri için mikrobiyoloji laboratuvarı kurulumu ile hijyen ve kaliteyi en üst seviyeye çıkarın! ISO 22716, GMP, ... devamı

2 ay önce 644 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

CLSI M22-A3 Standardı ve %0,5 Kontaminasyon Oranı

Bu makale, besiyerlerinin üretim süreçlerinde dış kaynaklı kontaminasyon etmenlerini detaylı olarak inceliyor. ... devamı

3 ay önce 573 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Yeni Nesil Gıda Güvenliği: Süt ve Süt Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterlerde Devrim

13 Şubat 2025 tarihli, 32812 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği’nde süt ... devamı

3 ay önce 768 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Salmonella Tehlikesi ve Gıda Güvenliği

Salmonella tehlikesi ve gıda güvenliği hakkında detaylı bir inceleme! Bu makalede, Salmonella bakterisinin bulaşma yolları, r ... devamı

4 ay önce 920 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği