HABERLER

Klordioksit Nedir? Klordioksit Faydaları

Klordioksit, 1814 yılında Sir Humprey Davy tarafından bulunmuştur. Yıllardır dezenfektan olarak kullanılmaktadır. ... devamı

2 gün önce 40 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Klordioksit Avantajları Nelerdir?

Klordioksit diğer dezenfektanların geride bıraktıkları kimyasal ve kansorojen etkiler oluşturmamaktadır. ... devamı

9 gün önce 151 Okunma Diğer Ürünler

İçme Suyu Dezenfeksiyonunda Klordioksit

İçme Suyu Dezenfeksiyonunda Klordioksit ... devamı

16 gün önce 202 Okunma Diğer Ürünler

Kırmızı Tavuk Biti

Kırmızı Tavuk Biti ... devamı

23 gün önce 247 Okunma Diğer Ürünler

Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği

Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği ... devamı

2 ay önce 377 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Ayak İzi Nedir? Gıdalarda Su Ayak İzi

Su Ayak İzi 2002 yılındaki Hoekstra ve Hung tarafından yapılan çalışmalarda su ayak izi kavramı yer almış, ardından Twente Ün ... devamı

2 ay önce 729 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik, Bu Yönetmeliğin amacı, gıda güvenliğinin ve kalitesinin ... devamı

3 ay önce 782 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Besin Güvenliği ve Hijyen

Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

3 ay önce 958 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kozmetikte Mikrobiyolojik Analizler ve ISO Standartları

Kozmetik ISO Standartları ve Analizleri ... devamı

4 ay önce 964 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Salmonella Spp. Aranması

Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür. ... devamı

4 ay önce 1050 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Su Analizi Nasıl Yapılır

Su Analizi Nasıl Yapılır. ... devamı

4 ay önce 1182 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İlaç Üretiminde Hijyen

İçerisinde bulunduğumuz yüzyılda ilaç sanayi, baş döndürücü yükselen bir ivme ile kalite güvence ve standartlarını artırmakta ... devamı

4 ay önce 1079 Okunma Mikrobiyolojik Analiz