HABERLER

Sütte Kimyasal Analizler-2

Sütte yapılan kimyasal analizler ... devamı

14 yıl önce 74488 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İçme ve kullanma Sularında Dezenfeksiyon

Su, hayatın devamı için vazgeçilmez olan tek besin maddesidir. ... devamı

14 yıl önce 75209 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Dondurma Teknolojisi

Ülkemizde de sevilerek tüketilen dondurma, kolay sindirilebilen, protein, Vitamin A, Vitamin D ve kalsiyum yönünden zengin ol ... devamı

14 yıl önce 59181 Okunma Diğer Ürünler

Domates Kurutma Teknolojisi

Domateslerin kurutulmasında kullanılabilecek farklı yöntemler mevcuttur. ... devamı

14 yıl önce 30163 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Catering Sektöründe Yemek Üretim Aşamaları_3

Yemek hizmeti veren birimlerde, üretilecek her ürün için bir üretim reçetesi ve üretim akış şeması hazırlanmalı ve üretimde b ... devamı

14 yıl önce 9028 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İşletmelere Süt Kabulünde Kalite Kontrol-3

Sütlerin, işlenecek ürünün özelliklerine göre, kalite ayrımını yapmak ve/veya kalitesiz sütleri geri çevirmek amacıyla, işlet ... devamı

14 yıl önce 38032 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Catering Sektöründe Yemek Üretim Aşamaları_2

Catering sektöründe, birkaç kişiden binlerce kişiye uzanan geniş yelpazeli bir hizmet söz konusudur. ... devamı

14 yıl önce 14848 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İşletmelere Süt Kabulünde Kalite Kontrol-2

Sütlerin, işlenecek ürünün özelliklerine göre, kalite ayrımını yapmak ve/veya kalitesiz sütleri geri çevirmek amacıyla, işlet ... devamı

14 yıl önce 62387 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İşletmelere Süt Kabulünde Kalite Kontrol-1

Sütlerin, işlenecek ürünün özelliklerine göre, kalite ayrımını yapmak ve/veya kalitesiz sütleri geri çevirmek amacıyla, işlet ... devamı

14 yıl önce 19141 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sütlerde İlaç ve Antibiyotik Kalıntıları

Hayvanlara yapılan tedavinin ardından, belirlenmiş kalıntı süreleri beklenerek, ilaçların vücuttan tamamen atıldığına emin ol ... devamı

14 yıl önce 13373 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Süt ve Süt Ürünlerinde Kimyasal Analizler-1

Süt ve süt ürünleri üretim tesislerine gelen sütlerde, bu kriterlere uygun olarak çeşitli testler yapılmaktadır. ... devamı

14 yıl önce 115131 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Konserve Nedir ve Nasıl Üretilir

Konserve yapımı, keşfedildiğinden beri, gıda saklama yöntemleri içerisinde en çok tercih eidlen yöntem olmuştur. ... devamı

14 yıl önce 78707 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği