HABERLER

Hijyen Kontrolünde Hytech Slide ile Swab Yöntemi Arasındaki Farklılıklar

Yüzey ve Personel Hijyen Kontrolünde Hytech Slide ile Geleneksel Swab Yöntemi Arasındaki Farklılıklar ... devamı

14 yıl önce 20624 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Hijyeni Yönetmeliği Yenilendi (17.12.2011)

17 Aralık 2011 tarihli ve 28145 sayılı Resmi Gazetede Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 12 adet Yönetmelik yayı ... devamı

14 yıl önce 12592 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Geleneksel Tulum Peyniri Yapımı

Tulum peyniri hayvan postu içinde yapılan Türkiye'nin çeşitli yörelerine özgü peynirlere verilen addır. ... devamı

14 yıl önce 59055 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Çayda Kafein Tayini

Türk Gıda Kodeksi Siyah Çay Tebliği'nde, çayın kuru maddesinde bulunması gereken kafein limitleri belirtilmiştir. ... devamı

14 yıl önce 19688 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Yağlarda Peroksit Sayısının Hesaplanması

Yağlarda Peroksit Sayısının Hesaplanması ... devamı

14 yıl önce 44028 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İnsani Tüketim Amaçlı Sular Yönetmeliği Kapsamındaki Kimyasal Parametreler

İnsani Tüketim Amaçlı Sular Yönetmeliği Kapsamında Çalışılan Fiziksel ve Kimyasal Parametreler ... devamı

14 yıl önce 12623 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İnsani Tüketim Amaçlı Sular Yönetmeliği Kapsamındaki Mikrobiyolojik Parametreler

İnsani Tüketim Amaçlı Sular Yönetmeliği kapsamında çalışılan parametreler ... devamı

14 yıl önce 19963 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Legionella Analizinde Kullanılan Metodlar

Legionella bakterisinin analizinin yapılabilmesi için soğutma kuleleri, musluklat, duş başlıkları, havalandırma sistemlerinde ... devamı

14 yıl önce 15128 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Laktik Asit Bakterilerinin Mikrobiyolojik Analizi

Laktik asit bakterileri genellikle besin içeriği bakımından zengin olan ortamlarda, örneğin süt, et ve sebzelerde bulunmaktad ... devamı

14 yıl önce 32792 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Fermente Gıdalar ve Laktik Asit Bakterileri

Fermente gıdalar, çeşitli bakteri ve mantar türlerinin, fermentasyon adı veirlen tepkimeleri gerçekleştirmesi yardımıyla üret ... devamı

14 yıl önce 125054 Okunma Diğer Ürünler

Pastırmanın Özellikleri ve Üretiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Pastırma, tamamıyla Türklerin buluşu olan ve kendine özgü bir et konservesidir. ... devamı

14 yıl önce 34057 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Pastırma Üretim Teknolojisi

Pastırma, büyük baş hayvan karkaslarının belirli bölgelerinden çıkarılan etlerin tuzlanması, yıkanması, kurutulması ve çemenl ... devamı

14 yıl önce 38462 Okunma Diğer Ürünler