HABERLER

Et ve Et Ürünlerinde Tuzlama ve Kürleme

Etlerde lezzet geliştirme, renk olusturma ve dayanma süresini uzatmak amacıyla kullanılan yöntemlerden biri de kürleme ve tuz ... devamı

14 yıl önce 51699 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Sütte Kimyasal Analizler-2

Sütte yapılan kimyasal analizler ... devamı

14 yıl önce 73537 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İçme ve kullanma Sularında Dezenfeksiyon

Su, hayatın devamı için vazgeçilmez olan tek besin maddesidir. ... devamı

14 yıl önce 74293 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Dondurma Teknolojisi

Ülkemizde de sevilerek tüketilen dondurma, kolay sindirilebilen, protein, Vitamin A, Vitamin D ve kalsiyum yönünden zengin ol ... devamı

14 yıl önce 57509 Okunma Diğer Ürünler

Domates Kurutma Teknolojisi

Domateslerin kurutulmasında kullanılabilecek farklı yöntemler mevcuttur. ... devamı

14 yıl önce 29638 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Catering Sektöründe Yemek Üretim Aşamaları_3

Yemek hizmeti veren birimlerde, üretilecek her ürün için bir üretim reçetesi ve üretim akış şeması hazırlanmalı ve üretimde b ... devamı

14 yıl önce 8855 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İşletmelere Süt Kabulünde Kalite Kontrol-3

Sütlerin, işlenecek ürünün özelliklerine göre, kalite ayrımını yapmak ve/veya kalitesiz sütleri geri çevirmek amacıyla, işlet ... devamı

14 yıl önce 37504 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Catering Sektöründe Yemek Üretim Aşamaları_2

Catering sektöründe, birkaç kişiden binlerce kişiye uzanan geniş yelpazeli bir hizmet söz konusudur. ... devamı

14 yıl önce 14645 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İşletmelere Süt Kabulünde Kalite Kontrol-2

Sütlerin, işlenecek ürünün özelliklerine göre, kalite ayrımını yapmak ve/veya kalitesiz sütleri geri çevirmek amacıyla, işlet ... devamı

14 yıl önce 61536 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İşletmelere Süt Kabulünde Kalite Kontrol-1

Sütlerin, işlenecek ürünün özelliklerine göre, kalite ayrımını yapmak ve/veya kalitesiz sütleri geri çevirmek amacıyla, işlet ... devamı

14 yıl önce 18669 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sütlerde İlaç ve Antibiyotik Kalıntıları

Hayvanlara yapılan tedavinin ardından, belirlenmiş kalıntı süreleri beklenerek, ilaçların vücuttan tamamen atıldığına emin ol ... devamı

14 yıl önce 13168 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Süt ve Süt Ürünlerinde Kimyasal Analizler-1

Süt ve süt ürünleri üretim tesislerine gelen sütlerde, bu kriterlere uygun olarak çeşitli testler yapılmaktadır. ... devamı

14 yıl önce 113500 Okunma Mikrobiyolojik Analiz