Şalgam suyu; ülkemize özgü, laktik asit fermantasyonu ile üretilen, kırmızı renkli, bulanık ve ekşi lezzetli bir içecektir. ... devamı
TÜRK GIDA KODEKSİ BAHARAT TEBLİĞİ Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi Yayımlandığı Resmi Gazete: 10.04. ... devamı
Sağlıklı bir vücut için, en önemli etken yeterli ve dengeli yani, sağlıklı beslenmektir. ... devamı
Dilimlenebilir yarı sert peynirler grubundan olan kaşar peyniri ülkemizde beyaz peynirden sonra en fazla üretilen ve sevilere ... devamı
Su, canlıların hayatını sürdürmesi için gerekli olan ve bu sebeple hayati önem taşıyan, dünya üzerindeki en mucizevi maddedir ... devamı
İyi kaliteli bir salça ancak; dalında tam olarak olgunlaşmış, sağlıklı ve olabildiğince kırmızı renkli domateslerden elde edi ... devamı
UV ışınları ortam havasının gerek dezenfeksiyon, gerekse de sterilizasyonu için kullanılabilir. ... devamı
İnsanlarda Listeria Monocytogenes Enfeksiyonu ... devamı
Baharatlarda Rutubet Miktarı Tayini (Toluen Metodu) ... devamı
Üretim Hijyeni Mikrobiyolojik Kriterleri, et ürünleri hijyeni ... devamı
Hububat ve Fırıncılık Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterler ... devamı
Hazır yemeklerde aranan mikrobiyolojik kriterler Gıda ve Koruma Genel Müdürlüğü Türk Gıda Kodeksi'nde yayınlanmıştır. ... devamı