HABERLER

Baharatlarda Rutubet Miktarı Tayini (Toluen Metodu)

Baharatlarda Rutubet Miktarı Tayini (Toluen Metodu) ... devamı

13 yıl önce 21569 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et Ürünlerinde Üretim Hijyeni Mikrobiyolojik Kriterleri

Üretim Hijyeni Mikrobiyolojik Kriterleri, et ürünleri hijyeni ... devamı

13 yıl önce 16315 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hububat ve Fırıncılık Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterler

Hububat ve Fırıncılık Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterler ... devamı

13 yıl önce 13811 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hazır Yemeklerde Mikrobiyolojik Kriterler

Hazır yemeklerde aranan mikrobiyolojik kriterler Gıda ve Koruma Genel Müdürlüğü Türk Gıda Kodeksi'nde yayınlanmıştır. ... devamı

13 yıl önce 22274 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Balıkçılık Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterler

Aralık 2011 itibarıyla değişmiş olan Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği ... devamı

13 yıl önce 16998 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Türk Gıda Kodeksi Unlu Mamuller Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği

Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği'nde, bu ürünlerin sahip olmaları gereken değerler belirtilmiştir ... devamı

13 yıl önce 25018 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Havanın Mikrobiyal Yükü ve Ortam Havası Dezenfeksiyonu Nedir?

Havanın Mikrobiyal Yükü ve Ortam Havası Dezenfeksiyonu ... devamı

13 yıl önce 44406 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterler

Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği'ne göre, Et ve Et Ürünlerinde aranacak mikroorganizmalar ve limitleri ... devamı

13 yıl önce 23285 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği (YENİ)

Bu Tebliğin amacı, tüketime sunulan ekmek, ekmek çeşitleri, diğer ekmek çeşitleri ve ekşi hamur ekmeklerinin tekniğine uygun ... devamı

13 yıl önce 22383 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Ketçap Nedir ve Nasıl Üretilir

Ketçap, Salça, şeker (glikoz şurubu), sirke, tuz, nişasta ve koruyucuların pastörize edilmesiyle elde edilen bir üründür. ... devamı

13 yıl önce 60098 Okunma Diğer Ürünler

Çikolatada Nişasta Tayini

Daha az maliyetle elde edilen ve gazozdan çikolataya pek çok üründe kullanılan nişasta bazlı şekerin (NBŞ), tüketicilerde ile ... devamı

13 yıl önce 13566 Okunma Mikrobiyolojik Analiz