HABERLER

Şalgam Suyu Üretim Teknolojisi

Şalgam suyu; ülkemize özgü, laktik asit fermantasyonu ile üretilen, kırmızı renkli, bulanık ve ekşi lezzetli bir içecektir. ... devamı

13 yıl önce 50738 Okunma Diğer Ürünler

Türk Gıda Kodeksi Baharat Tebliği (Yeni)

TÜRK GIDA KODEKSİ BAHARAT TEBLİĞİ Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi Yayımlandığı Resmi Gazete: 10.04. ... devamı

13 yıl önce 11112 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Beyaz Etin Sağlığımıza Faydaları

Sağlıklı bir vücut için, en önemli etken yeterli ve dengeli yani, sağlıklı beslenmektir. ... devamı

13 yıl önce 25160 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Taze Kaşar Peyniri Üretim Teknolojisi

Dilimlenebilir yarı sert peynirler grubundan olan kaşar peyniri ülkemizde beyaz peynirden sonra en fazla üretilen ve sevilere ... devamı

13 yıl önce 99160 Okunma Diğer Ürünler

Suyun Hayatımızdaki Yeri ve Önemi

Su, canlıların hayatını sürdürmesi için gerekli olan ve bu sebeple hayati önem taşıyan, dünya üzerindeki en mucizevi maddedir ... devamı

13 yıl önce 206303 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Domates Salçası Üretim Teknolojisi

İyi kaliteli bir salça ancak; dalında tam olarak olgunlaşmış, sağlıklı ve olabildiğince kırmızı renkli domateslerden elde edi ... devamı

13 yıl önce 118438 Okunma Diğer Ürünler

UV Işınları ile Ortam Sterilizasyonu

UV ışınları ortam havasının gerek dezenfeksiyon, gerekse de sterilizasyonu için kullanılabilir. ... devamı

13 yıl önce 129897 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İnsanlarda Listeria Monocytogenes Enfeksiyonu

İnsanlarda Listeria Monocytogenes Enfeksiyonu ... devamı

13 yıl önce 42914 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Baharatlarda Rutubet Miktarı Tayini (Toluen Metodu)

Baharatlarda Rutubet Miktarı Tayini (Toluen Metodu) ... devamı

13 yıl önce 21973 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et Ürünlerinde Üretim Hijyeni Mikrobiyolojik Kriterleri

Üretim Hijyeni Mikrobiyolojik Kriterleri, et ürünleri hijyeni ... devamı

13 yıl önce 16854 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hububat ve Fırıncılık Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterler

Hububat ve Fırıncılık Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterler ... devamı

13 yıl önce 14016 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hazır Yemeklerde Mikrobiyolojik Kriterler

Hazır yemeklerde aranan mikrobiyolojik kriterler Gıda ve Koruma Genel Müdürlüğü Türk Gıda Kodeksi'nde yayınlanmıştır. ... devamı

13 yıl önce 22516 Okunma Mikrobiyolojik Analiz