HABERLER

Taze Kaşar Peyniri Üretim Teknolojisi

Dilimlenebilir yarı sert peynirler grubundan olan kaşar peyniri ülkemizde beyaz peynirden sonra en fazla üretilen ve sevilere ... devamı

12 yıl önce 95197 Okunma Diğer Ürünler

Suyun Hayatımızdaki Yeri ve Önemi

Su, canlıların hayatını sürdürmesi için gerekli olan ve bu sebeple hayati önem taşıyan, dünya üzerindeki en mucizevi maddedir ... devamı

12 yıl önce 201495 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Domates Salçası Üretim Teknolojisi

İyi kaliteli bir salça ancak; dalında tam olarak olgunlaşmış, sağlıklı ve olabildiğince kırmızı renkli domateslerden elde edi ... devamı

12 yıl önce 114333 Okunma Diğer Ürünler

UV Işınları ile Ortam Sterilizasyonu

UV ışınları ortam havasının gerek dezenfeksiyon, gerekse de sterilizasyonu için kullanılabilir. ... devamı

12 yıl önce 127713 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İnsanlarda Listeria Monocytogenes Enfeksiyonu

İnsanlarda Listeria Monocytogenes Enfeksiyonu ... devamı

13 yıl önce 41820 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Baharatlarda Rutubet Miktarı Tayini (Toluen Metodu)

Baharatlarda Rutubet Miktarı Tayini (Toluen Metodu) ... devamı

13 yıl önce 20904 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et Ürünlerinde Üretim Hijyeni Mikrobiyolojik Kriterleri

Üretim Hijyeni Mikrobiyolojik Kriterleri, et ürünleri hijyeni ... devamı

13 yıl önce 15590 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hububat ve Fırıncılık Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterler

Hububat ve Fırıncılık Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterler ... devamı

13 yıl önce 13256 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hazır Yemeklerde Mikrobiyolojik Kriterler

Hazır yemeklerde aranan mikrobiyolojik kriterler Gıda ve Koruma Genel Müdürlüğü Türk Gıda Kodeksi'nde yayınlanmıştır. ... devamı

13 yıl önce 21708 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Balıkçılık Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterler

Aralık 2011 itibarıyla değişmiş olan Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği ... devamı

13 yıl önce 16213 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Türk Gıda Kodeksi Unlu Mamuller Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği

Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği'nde, bu ürünlerin sahip olmaları gereken değerler belirtilmiştir ... devamı

13 yıl önce 24047 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Havanın Mikrobiyal Yükü ve Ortam Havası Dezenfeksiyonu Nedir?

Havanın Mikrobiyal Yükü ve Ortam Havası Dezenfeksiyonu ... devamı

13 yıl önce 43375 Okunma Mikrobiyolojik Analiz