HABERLER

Baklava için TSE Standardı

baklava standardı, baklava analizleri, baklavadaki bakteriler, baklavanın raf ömrü, baklava nasıl yapılır, baklava üretimi na ... devamı

11 yıl önce 15955 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünleri Tebliğinde Düzenleme

et kodeks, et tebliği, et tebliği maddeleri, et ürünlerindeki kurallar, kırmızı et kodeks, et etiketleri nasıl olmalı ... devamı

11 yıl önce 12975 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Peynir Tebliğinde Önemli Değişiklikler

peynir kodeksi, peynir tebliği, peynir tebliğ değişikliği, peynir üretiminde dikkat edilecek unsurlar, peynir ambalajı, peyni ... devamı

11 yıl önce 14276 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Sektöründe İş Güvenliği

gıda sektöründe iş güvenliği, gıda endüstrisinde iş kazaları, gıdada iş güvenliği önlemleri, iş kazaları, gıda maddesi nedir, ... devamı

11 yıl önce 16762 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Reçel Üretimi ve Analizleri

reçel üretimi, reçel analizleri, reçeldeki mikroorganizmalar, reçel dünyası, reçel nasıl üretilir, reçel çeşitleri, reçel raf ... devamı

11 yıl önce 53213 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Boza Üretimi ve Analizleri

Boza nedir, boza nasıl yapılır, boza analizleri, bozadaki bakteriler, boza fermantasyonu, boza ekşimesi, bozadaki alkol, boza ... devamı

11 yıl önce 32758 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sakız Üretimi ve Analizleri

sakız nedir, sakız nasıl üretilir, sakız üretim aşamaları nelerdir, sakız yapımı, sakız üretim teknikleri, sakız çeşitleri, s ... devamı

11 yıl önce 32346 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Meze Çeşitleri ve Analizleri

meze çeşitleri, meze analizleri, mezedeki bakteriler, meze kalite analizleri, meze nedir, mezenin özellikleri nelerdir, meze ... devamı

11 yıl önce 27488 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Lahmacunla İlgili Yeni Kriter

lahmacun standardı, lahmacun kriterleri, lahmacun et oranı, lahmacun nedir, lahmacun nasıl yapılır, lahmacun yaparken dikkat ... devamı

11 yıl önce 9674 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tahıl Depolarındaki Önemli Unsurlar

tahıl depolama, tahıl ambarı, tahıl depolarındaki kimyasal olaylar, tahıl depolarındaki fiziksel olaylar, tahıl depolarındaki ... devamı

11 yıl önce 20028 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Zeytinyağı Kalite Kriterleri

kaliteli zeytinyağı, zeytinyağı için standart, zeytinyağı kalite kriterleri, zeytinyağındaki analizler, zeytinyağı limitleri, ... devamı

11 yıl önce 27573 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Zeytinyağı ve Çeşitleri

zeytinyağı nedir, zeytinyağı nasıl üretilir, zeytinyağı çeşitleri nelerdir, zeytinyağı hakkında bilmediklerimiz, zeytinyağı b ... devamı

11 yıl önce 19167 Okunma Mikrobiyolojik Analiz