HABERLER

Gıdalarda Raf Ömrü Hesaplanması

Raf ömrü analizi, raf ömrü nedir, gıdalarda raf ömrü, gıda koruyucuları, bitkisel koruyucu, gıdalarda bozulma etkenleri, raf ... devamı

11 yıl önce 40599 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Staphylococcus Kromojenik Agar

Staphylococcus Chromogenic Agar (SCA), Stafilokok analizi, S. aureus, S. xylosus, S. saprophyticus, S. ... devamı

11 yıl önce 7779 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Heterotrofik Bakteri Analizi

Heterotrofik bakteri nedir, Heterotrofik bakteri analizi, Heterotrofik bakteri, şebeke suyu, su analizi, Heterotrofik bakteri ... devamı

11 yıl önce 10785 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Şaraptaki Mikroorganizmalar

şarap mayası, şarap bakterisi, şarap analizi, şarap mikrobiyolojisi, şarap testi, bozuk şarap, Saccharomyces cerevisiae, şara ... devamı

11 yıl önce 22141 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Biradaki Mikroorganizmalar

biradaki bakteriler, bira mayası, bira bozulması, bira analizi, biradaki mikroogranizmalar, saccharomyces, bira besiyeri, bir ... devamı

11 yıl önce 16000 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Enterococcus ve Enterobacteriaceae Karşılaştırması

Enterococcus analizi, Enterekok analizi, Enterobacteriaceae analizi, Enterokok Enterobacteriaceae karşılaştırması, Mikrobiyol ... devamı

11 yıl önce 20129 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Deri Sanayiide Kullanılan Tuzun Rolü

dericilikte koruma, deri sanayi, tuzdaki mikroorganizma, koruyucu olarak tuz ... devamı

11 yıl önce 16857 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Üretiminde Hijyen

İnsan sağlığı ve hijyen konularının gittikçe önem kazandığı günümüzde, ambalaj ve gıda güvenliği ilişkisi ön plana çıkarken, ... devamı

11 yıl önce 13037 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Laboratuvarlarda Dezenfeksiyon Amaçlı Alkol Kullanımı

Laboratuvarlarda genelde yüzey silmek için alkoller kullanılır, burada alkol kullanımın yeterlilik düzeyi üzerinde biraz dura ... devamı

11 yıl önce 62018 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kozmetik Ürünlerde Mikrobiyal Büyüme

İçeriği yoğun olarak kimyasal maddelerden oluşan bir üründen bahsettiğimiz için, aklımıza doğrudan üzerinde küf-maya-bakteri ... devamı

11 yıl önce 15634 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Koruyucu Maddeler

Gıda korumada amaç, gıdaların ilk günkü özelliklerini mümkün mertebe koruyarak daha uzun süre saklayabilmektir, yani raf ömrü ... devamı

11 yıl önce 25529 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliğinde Mikrobiyolojik Kriterler

Mikrobiyolojik kriter oluşturabilmek için gıdada bulunan mikroorganizma gruplarının belirlenmesi, bunların toksin veya metabo ... devamı

11 yıl önce 20505 Okunma Mikrobiyolojik Analiz