HABERLER

Gıda Sektöründe İş Güvenliği

gıda sektöründe iş güvenliği, gıda endüstrisinde iş kazaları, gıdada iş güvenliği önlemleri, iş kazaları, gıda maddesi nedir, ... devamı

10 yıl önce 16052 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Reçel Üretimi ve Analizleri

reçel üretimi, reçel analizleri, reçeldeki mikroorganizmalar, reçel dünyası, reçel nasıl üretilir, reçel çeşitleri, reçel raf ... devamı

10 yıl önce 50755 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Boza Üretimi ve Analizleri

Boza nedir, boza nasıl yapılır, boza analizleri, bozadaki bakteriler, boza fermantasyonu, boza ekşimesi, bozadaki alkol, boza ... devamı

10 yıl önce 31458 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sakız Üretimi ve Analizleri

sakız nedir, sakız nasıl üretilir, sakız üretim aşamaları nelerdir, sakız yapımı, sakız üretim teknikleri, sakız çeşitleri, s ... devamı

10 yıl önce 30213 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Meze Çeşitleri ve Analizleri

meze çeşitleri, meze analizleri, mezedeki bakteriler, meze kalite analizleri, meze nedir, mezenin özellikleri nelerdir, meze ... devamı

10 yıl önce 26148 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Lahmacunla İlgili Yeni Kriter

lahmacun standardı, lahmacun kriterleri, lahmacun et oranı, lahmacun nedir, lahmacun nasıl yapılır, lahmacun yaparken dikkat ... devamı

10 yıl önce 9082 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tahıl Depolarındaki Önemli Unsurlar

tahıl depolama, tahıl ambarı, tahıl depolarındaki kimyasal olaylar, tahıl depolarındaki fiziksel olaylar, tahıl depolarındaki ... devamı

10 yıl önce 19050 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Zeytinyağı Kalite Kriterleri

kaliteli zeytinyağı, zeytinyağı için standart, zeytinyağı kalite kriterleri, zeytinyağındaki analizler, zeytinyağı limitleri, ... devamı

10 yıl önce 26268 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Zeytinyağı ve Çeşitleri

zeytinyağı nedir, zeytinyağı nasıl üretilir, zeytinyağı çeşitleri nelerdir, zeytinyağı hakkında bilmediklerimiz, zeytinyağı b ... devamı

10 yıl önce 17749 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Fast Food Sektörü

fast food nedir, fast food üretimi nasıl olur, fast food ürünleri, fast food kontaminasyon sebepleri, fast food ürün grupları ... devamı

10 yıl önce 15539 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Tuz Kullanımı Azaltıldı

tuz kullanımı, gıdalarda koruyucu olarak tuz, tuz ile koruma, tuzlama işlemi, tuz oranı, gıdalardaki tuz oranı, zeytindeki tu ... devamı

10 yıl önce 10268 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Probiyotik Mikroorganizmalar

probiyotik mikroorganizmalar nelerdir, probiyotik bakteri, probiyotik, prebiyotik, prebiyotik mikroorganizmalar nelerdir, pro ... devamı

10 yıl önce 21932 Okunma Mikrobiyolojik Analiz