HABERLER

Su Ürünlerinde Tazelik ve İşlemeye Hazırlık

Su Ürünleri tazeliğini uzun sure muhafaza edilebilmesi için bazı işlemlerden geçirilmelidir. ... devamı

11 yıl önce 16348 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Maden Suyu ve Analizleri

Maden suyu, jeolojik ve fiziksel olarak koruma altında tutulan yeraltı sularından kuyu açılarak veya kaynaktan doldurularak e ... devamı

11 yıl önce 22946 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Süttozu Nasıl Üretilir?

süttozu nedir, kondense süt nedir, koyulaştırılmış süt, kurutulmuş süt, süt kurutma, süttozu nasıl üretilir, süttozu kullanım ... devamı

11 yıl önce 33580 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Trileçe Hakkında Bilmediklerimiz

Trileçe orjinal adıyla "Tres Leches" ispanyolcada "Üç Süt" anlamına gelmektedir. 19. ... devamı

11 yıl önce 24679 Okunma Diğer Ürünler

Zeytin Salamurası ve Fermantasyon

zeytin salamurası, zeytin tuz oranı, zeytin fermantasyonu, zeytinde görülen bozulmalar, zeytindeki bakteriler, zeytindeki may ... devamı

11 yıl önce 45041 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sofralık Zeytin Üretimi

zeytin üretimi, sofralık zeytin nasıl yapılır, sofralık zeytin üretim aşamalar, zeytin üretiminde dikkat edilmesi gerekenler, ... devamı

11 yıl önce 13050 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Turşulardaki Bozulmalar ve Önleme Şekilleri

turşu bozulması, turşu küflenmesi, turşu rengi değişmesi, turşu bozulur mu, turşularda bozulma nasıl olur, turşunun raf ömrü, ... devamı

11 yıl önce 241649 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Turşu Üretimi ve Mikrobiyolojik Özellikleri

turşu üretimi, turşu analizleri, turşudaki bakteriler, turşu küflenmesi, turşu mayalanması, turşu yapımı, turşu malzemeleri, ... devamı

11 yıl önce 49096 Okunma Diğer Ürünler

Duyusal Analiz

duyusal analiz nedir, duyusal analiz teknikleri, duyusal analiz yöntemleri, duyusal testler nasıl yapılır, duyusal testler na ... devamı

11 yıl önce 28873 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Pestil Üretimi

pestil yapımı, pestil üretimi, pestil analizleri, pestil raf ömrü, pestil malzemeleri, pestil özellikleri, pestilde dikkat ed ... devamı

11 yıl önce 21438 Okunma Diğer Ürünler

Pişmaniye Üretimi ve Özellikleri

pişmaniye yapımı, pişmaniye üretimi, pişmaniye kalite özellikleri, pişmaniye duyusal özellikleri, pişmaniye mikrobiyolojik öz ... devamı

11 yıl önce 28810 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Helva Üretimi

helva üretimi, helva yapımı,helva çeşitleri, helva özellikleri, helva tebliği, helva analizi, helva malzemeleri, helva bozulm ... devamı

11 yıl önce 27784 Okunma Diğer Ürünler