HABERLER

Reçel Üretimi ve Analizleri

reçel üretimi, reçel analizleri, reçeldeki mikroorganizmalar, reçel dünyası, reçel nasıl üretilir, reçel çeşitleri, reçel raf ... devamı

11 yıl önce 51691 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Boza Üretimi ve Analizleri

Boza nedir, boza nasıl yapılır, boza analizleri, bozadaki bakteriler, boza fermantasyonu, boza ekşimesi, bozadaki alkol, boza ... devamı

11 yıl önce 31868 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sakız Üretimi ve Analizleri

sakız nedir, sakız nasıl üretilir, sakız üretim aşamaları nelerdir, sakız yapımı, sakız üretim teknikleri, sakız çeşitleri, s ... devamı

11 yıl önce 30927 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Meze Çeşitleri ve Analizleri

meze çeşitleri, meze analizleri, mezedeki bakteriler, meze kalite analizleri, meze nedir, mezenin özellikleri nelerdir, meze ... devamı

11 yıl önce 26575 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Lahmacunla İlgili Yeni Kriter

lahmacun standardı, lahmacun kriterleri, lahmacun et oranı, lahmacun nedir, lahmacun nasıl yapılır, lahmacun yaparken dikkat ... devamı

11 yıl önce 9312 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tahıl Depolarındaki Önemli Unsurlar

tahıl depolama, tahıl ambarı, tahıl depolarındaki kimyasal olaylar, tahıl depolarındaki fiziksel olaylar, tahıl depolarındaki ... devamı

11 yıl önce 19421 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Zeytinyağı Kalite Kriterleri

kaliteli zeytinyağı, zeytinyağı için standart, zeytinyağı kalite kriterleri, zeytinyağındaki analizler, zeytinyağı limitleri, ... devamı

11 yıl önce 26675 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Zeytinyağı ve Çeşitleri

zeytinyağı nedir, zeytinyağı nasıl üretilir, zeytinyağı çeşitleri nelerdir, zeytinyağı hakkında bilmediklerimiz, zeytinyağı b ... devamı

11 yıl önce 18213 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Fast Food Sektörü

fast food nedir, fast food üretimi nasıl olur, fast food ürünleri, fast food kontaminasyon sebepleri, fast food ürün grupları ... devamı

11 yıl önce 15801 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Tuz Kullanımı Azaltıldı

tuz kullanımı, gıdalarda koruyucu olarak tuz, tuz ile koruma, tuzlama işlemi, tuz oranı, gıdalardaki tuz oranı, zeytindeki tu ... devamı

11 yıl önce 10586 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Probiyotik Mikroorganizmalar

probiyotik mikroorganizmalar nelerdir, probiyotik bakteri, probiyotik, prebiyotik, prebiyotik mikroorganizmalar nelerdir, pro ... devamı

11 yıl önce 22230 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Aroma Yönetmeliğinde Değişiklik

aroma, aroma nedir, aroma verici nedir, aromanın tarihi, aroma çeşitleri, aroma kodeksi, aroma nasıl yapılır, aroma çeşitleri ... devamı

11 yıl önce 14202 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği