Restoranlarda tükettiğimiz gıdaların üretim ortamlarının hijyen kriterlerine uygunluğunu bilmek tüketiciye güven veren bir ol ... devamı
Sofralarımızda yeni bir lezzet olan siyah pirinç, beyaz pirince göre daha fazla besin değerine sahiptir. ... devamı
Bakterinin dezenfektan tarafından öldürülmesinin, dezenfektan konsantrasyonu ve bakterinin dezenfektanla temas süresine bağlı ... devamı
Tavsiye edilen tüketim tarihi, bir gıda maddesinin kalitesini (örneğin lezzeti) en üst düzeyde korumasının makul olarak bekle ... devamı
ıhlamur bitkisi özellikle kış aylarında çay olarak tüketilen bir bitkidir. ... devamı
Lipolitik mikroorganizmalar özellikle süt ürünlerinde süt yağını parçalayarak istenmeyen tat ve kokulara neden olurlar. ... devamı
Bakanlık, peynirlerin pazarlarda uygun şartlarda satışının gerçekleşebileceğini açıkladı. ... devamı
Çiftlikte Kesilen Küçük Miktarlardaki Kanatlı ve Tavşanımsı Etlerinin Doğrudan Arzına Dair Yönetmelik yayınlandı. ... devamı
Okullarda hijyen kuralları gereği, tuvaletlere ve kantinlere hijyenik paspas konabilir. ... devamı
Nar ekşisi üretimi nar suyu içindeki şekerin karamelize olması ve suyunun uçurulmasıyla elde edilir. ... devamı
İrmik veya una yumurta eklenerek elde edilen kuru hamurdan yapılan yemeğe makarna denir. ... devamı
Hayvan yemi üretimi fabrikalarda uygun hammaddelerin kullanımıyla gerçekleşir. ... devamı