HABERLER

Seracılık (2. bölüm)

İklime bağlı kalmadan bütün yıl boyunca ekonomik olarak sebzeciliğin ve çiçekçiliğin yapıldığı tesisler olan seralar ile ilgi ... devamı

9 yıl önce 9900 Okunma Diğer Ürünler

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta, 22. Avrasya Ambalaj Fuarı düzenlendi. ... devamı

9 yıl önce 6569 Okunma Diğer Ürünler

Seracılık (1. Bölüm)

Dış iklim faktörlerinin etkisini kaldırarak gerekli özel çevre şartlarının oluşturulması ile alçak ve yüksek sistemler içinde ... devamı

9 yıl önce 26371 Okunma Diğer Ürünler

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı, konuda yetkilendirilmiş idari birimler tarafından, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişki ... devamı

9 yıl önce 107638 Okunma Diğer Ürünler

Kırmızı Kabuklu Antep Fıstığına TSE Standardı

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) ‘Kırmızı Kabuklu Antep Fıstığı” standardını 24 Mart 2016 tarihinde yapılan Teknik Kurul top ... devamı

9 yıl önce 7923 Okunma Diğer Ürünler

Sterilizasyon ile Dezenfeksiyon Nedir?

Sterilizasyon ve dezenfeksiyon kelimeleri anlamsal olarak farklı olmasına rağmen sıklıkla aynı anlamdaymış gibi algılanır. ... devamı

9 yıl önce 65682 Okunma Diğer Ürünler

Hazır Çorbada Yapılan Analizler

Hazır çorbada yapılan mikrobiyolojik analizler TSE 3190 standardı ile belirlenmektedir. ... devamı

9 yıl önce 11576 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hazır Çorba Üretimi

Kurutulmuş, konserve edilmiş yada dondurulmuş halde tüketiciye sunulan çorba karışımları içinde kurutulmuş çorbalar daha az h ... devamı

9 yıl önce 26629 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünleri Satan İşletmeler için Hijyen Kılavuzu (2. bölüm)

Gıdalar işleme, hazırlama gibi işlemler sırasında çok kolay bulaşmaya maruz kalırlar. ... devamı

10 yıl önce 12102 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünleri Satan İşletmeler için Hijyen Kılavuzu (1. bölüm)

Ortam ve yüzeylerin nasıl olması ve temizliğin nasıl yapılması gerektiğini, hijyen analizlerinizde size yardımcı olacak tekni ... devamı

10 yıl önce 13359 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Çiğ Sütün Üretimi, Depolanması ve Taşınması (2. bölüm)

Çiğ sütün üretiminde sağım hijyeni, sütün depolanması, taşımada dikkat edilecek unsurlar gibi konulara değineceğiz. ... devamı

10 yıl önce 19268 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Çiğ Sütün Hijyenik Üretimi (1.bölüm)

Çiğ sütün hijyenik üretimi ile ilgili hazırladığımız yazı dizisinin bu ilk kısmında hayvanların barındığı alanların hijyenine ... devamı

10 yıl önce 9703 Okunma Diğer Ürünler